Печиво без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Розсипчасте печиво без яєць - це дуже просте в приготуванні печиво домашньої кухні, яке відмінно йде з чаєм, кава, молоком та іншими напоями. Простий рецепт печива без яєць подужає кожен.
Пропоную вашій увазі простий рецепт печива без яєць. Приготоване за цим рецептом печиво виходить дуже ніжним, розсипчаста, якщо його запивати чим-небудь гарячим - воно просто тане в роті. Готується печиво без яєць дуже просто, так що не переживайте - у вас вийде його спекти, навіть якщо ви не вважаєте себе досвідченим кондитером. Порадуйте себе і своїх домашніх смачним, власноруч приготованим печивом!
- Борошно - 185 грам
- Масло слівочнoe - 125 грам
- Цукрова пудра - 75 грам
- Молоко - 60 мілілітрів
- Ваніль (паличка) - 1 штука
Просіваємо борошно в велику миску.
Додаємо до борошна розм'якшене (але не розтоплене! ) вершкове масло.
Обережно перемішуємо.
Вводимо в суміш молоко. Молоко повинно бути кімнатної температури.
Додаємо в тісто цукрову пудру.
Перемішуємо до однорідності.
Беремо паличку ванілі, видавлюємо з неї серцевину.
Додаємо видавлену ванільну пасту в тісто, перемішуємо.
Тісто перекладаємо в кондитерський мішечок.
На деко, встелений пергаментним папером, видавлюємо шматочки тіста, надаючи йому бажану форму печива.
Ми залишаємо печиво на півгодини підсохнути при кімнатній температурі, після чого випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.
Готове печиво дістаємо з духовки, охолоджуємо і подаємо.