Печиво без яєць і молока
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт печива без яєць і молока. Рекомендую всім спробувати, рецепт дійсно вартий! смачно, ніжно, печиво буквально тане в роті: не соромно гостям подати!
Хочу вам розповісти, як приготувати печиво без яєць і молока в домашніх умовах. Це простий варіант випічки, але від цього він мені подобається нітрохи не менше. Я ще люблю додавати в тісто цедру апельсина або лимона, це надає приємний післясмак. Словом, спробуйте, вам обов'язково сподобається!
- Шоколад - 200 грам
- Цукор - 400 грам
- Масло рослинне - 300 грам
- Сік апельсина - 120 грам
- Мед - 100 грам
- Коньяк - 60 грам
- Вода - 200 грам
- Борошно - 700 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 1 За смаком
- Горіхи - 1 За смаком
1. Для початку змішаємо всі інгредієнти, крім горішків і шоколаду. Замісити тісто. Воду рекомендую додавати в найостаннішу чергу. У мене тісто вийшло дуже рідким, довелося додавати ще додатково борошно.
2. Формуємо невеликі кругляши і випікаємо в духовці при температурі 175 градусів півгодини. Залишимо охолонути, посипавши горішками.
3. Розтопимо шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані, поллємо їм печиво. Залишками горішків декоруємо.
4. От і все! ні яєць, ні молока, а таке смачне вийде печиво!