Рецепт Паска з родзинками фото

Паска з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Сухофрукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Хочу поділитися з вами простим рецептом, як приготувати паску з родзинками. Це відмінний варіант для новачків. Спробуйте приготувати цю чудову випічку на світле свято Великодня.

Опис приготування:

Якщо ви приготуєте паску на мою опису, то вийде багато тесту. Можете розподілити його в одну форму, а можете і в кілька невеликих. Цей смак знайомий з дитинства. Сподобається він і вашим дітям. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати паску з родзинками.

  • Борошно - 500 грам
  • Ізюм - 70 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло - 170 грам
  • Сухі дріжджі - 11 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
паска з родзинками - фото крок 1
Змішайте 2/3 борошна з дріжджами. Додайте ванілін, яйця, родзинки і цукор. Гарненько все перемішуємо.
паска з родзинками - фото крок 2
Поставте молоко на плиту. У ньому розчиняємо 150 грамів масла. Потім охолоджуємо до 40 градусів. Вливайте суміш в борошняну, і продовжуйте заважати.
паска з родзинками - фото крок 3
Всипте борошно. Замісити тісто. Воно може здатися рідкуватим, але ви не лякайтеся. Все вірно, так і має бути. Залиште тісто на дві години на теплому місці для того, щоб воно піднялося.
паска з родзинками - фото крок 4
У цей вермя розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму маслом, що залишилося. Викладіть в неї тісто. Можете залишити його ще хвилин на 30, щоб воно збільшилося в півтора рази.
паска з родзинками - фото крок 5
Випікайте перші 20 хвилин при 180 градусах, а потім ще 20 - при 160 градусах (перевіряйте готовність паски самостійно, може приготуватися і раніше). Перед подачею прикрасьте на свій розсуд, я посипала цукровою пудрою.

Схожі рецепти