«пальчики» свинячі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
На святковий або щоденний стіл хочу запропонувати вам зробити апетитні і ніжні м'ясні"пальчики" з пікантною начинкою з грибів, відвареного яйця і сиру. Ситно, зовсім нескладно і приголомшливо смачно!
Опис приготування:
Перед вами класний спосіб, як приготувати пальчики свинячі. Грибна начинка - це тільки один з можливих варіантів, при бажанні ви можете використовувати і інші інгредієнти. Запікання в вершковому соусі додає м'ясу особливу ніжність і воно буквально тане в роті. Подавати до столу такі пальчики можна як гарячу закуску або ж з улюбленим гарніром.
- Свиняча відбивна - 700 грам
- Гриби - 400 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Ось такий набір продуктів вам потрібно мати під рукою, щоб повторити цей рецепт. Яйця насамперед поставте варитися круто.
2. Очистіть і подрібніть цибулю. На сковороді з рослинним маслом обсмажте його до золотистого кольору.
3. Поки смажиться цибуля, вимийте, обсушити і наріжте дрібно гриби.
4. Додайте на сковороду і смажте на середньому вогні до готовності. В процесі посоліть і поперчіть за смаком.
5. Паралельно можна зайнятися м'ясом. Свинину вимийте, обсушити трохи і наріжте шматочками. Відбийте легенько з двох сторін.
6. Обсмажені гриби зніміть зі сковороди і перекладіть в мисочку. Туди ж додайте нарізані кубиками яйця.
7. І натріть на середній тертці сир.
8. Ретельно все перемішайте. Усе, начинка наша готова.
9. Викладіть шматочок м'яса на робочу поверхню. На край помістіть трохи начинки.
10. І акуратно згорніть рулетиком.
11. Щоб пальчики добре тримали форму, закріпіть краю зубочистками.
12. Увімкніть духовку і нехай розігрівається до 190 градусів. На сковороді з невеликою кількістю масла обсмажте пальчики до рум'яності.
13. Викладіть обсмажені пальчики у жароміцних форму. Влийте трохи води.
14. І вершки. Додайте за смаком сіль і перець.
15. Надішліть форму в розігріту духовку приблизно на півгодини.
Смачного!
Смачного!