Рецепт «пальчики» свинячі фото

«пальчики» свинячі
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На святковий або щоденний стіл хочу запропонувати вам зробити апетитні і ніжні м'ясні"пальчики" з пікантною начинкою з грибів, відвареного яйця і сиру. Ситно, зовсім нескладно і приголомшливо смачно!

Опис приготування:

Перед вами класний спосіб, як приготувати пальчики свинячі. Грибна начинка - це тільки один з можливих варіантів, при бажанні ви можете використовувати і інші інгредієнти. Запікання в вершковому соусі додає м'ясу особливу ніжність і воно буквально тане в роті. Подавати до столу такі пальчики можна як гарячу закуску або ж з улюбленим гарніром.

  • Свиняча відбивна - 700 грам
  • Гриби - 400 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
& Quot; Пальчики
1. Ось такий набір продуктів вам потрібно мати під рукою, щоб повторити цей рецепт. Яйця насамперед поставте варитися круто.
& Quot; Пальчики
2. Очистіть і подрібніть цибулю. На сковороді з рослинним маслом обсмажте його до золотистого кольору.
& Quot; Пальчики
3. Поки смажиться цибуля, вимийте, обсушити і наріжте дрібно гриби.
& Quot; Пальчики
4. Додайте на сковороду і смажте на середньому вогні до готовності. В процесі посоліть і поперчіть за смаком.
& Quot; Пальчики
5. Паралельно можна зайнятися м'ясом. Свинину вимийте, обсушити трохи і наріжте шматочками. Відбийте легенько з двох сторін.
& Quot; Пальчики
6. Обсмажені гриби зніміть зі сковороди і перекладіть в мисочку. Туди ж додайте нарізані кубиками яйця.
& Quot; Пальчики
7. І натріть на середній тертці сир.
& Quot; Пальчики
8. Ретельно все перемішайте. Усе, начинка наша готова.
& Quot; Пальчики
9. Викладіть шматочок м'яса на робочу поверхню. На край помістіть трохи начинки.
& Quot; Пальчики
10. І акуратно згорніть рулетиком.
& Quot; Пальчики
11. Щоб пальчики добре тримали форму, закріпіть краю зубочистками.
& Quot; Пальчики
12. Увімкніть духовку і нехай розігрівається до 190 градусів. На сковороді з невеликою кількістю масла обсмажте пальчики до рум'яності.
& Quot; Пальчики
13. Викладіть обсмажені пальчики у жароміцних форму. Влийте трохи води.
& Quot; Пальчики
14. І вершки. Додайте за смаком сіль і перець.
& Quot; Пальчики
15. Надішліть форму в розігріту духовку приблизно на півгодини.
Смачного!

Схожі рецепти