Рецепт «пальчики» свинячі фото

«пальчики» свинячі
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви, Страви з начинкою

На святковий або щоденний стіл хочу запропонувати вам зробити апетитні і ніжні м'ясні "пальчики" з пікантною начинкою з грибів, відвареного яйця і сиру. Ситно, зовсім нескладно і приголомшливо смачно!

Перед вами класний спосіб, як приготувати пальчики свинячі. Грибна начинка - це тільки один з можливих варіантів, при бажанні ви можете використовувати і інші інгредієнти. Запікання в вершковому соусі додає м'ясу особливу ніжність і воно буквально тане в роті. Подавати до столу такі пальчики можна як гарячу закуску або ж з улюбленим гарніром.

  • Свиняча відбивна - 700 грам
  • Гриби - 400 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
2. Очистіть і подрібніть цибулю. На сковороді з рослинним маслом обсмажте його до золотистого кольору.
4. Додайте на сковороду і смажте на середньому вогні до готовності. В процесі посоліть і поперчіть за смаком.
6. Обсмажені гриби зніміть зі сковороди і перекладіть в мисочку. Туди ж додайте нарізані кубиками яйця.
8. Ретельно все перемішайте. Усе, начинка наша готова.
10. І акуратно згорніть рулетиком.
14. І вершки. Додайте за смаком сіль і перець.

Схожі рецепти