«пальчики» свинячі
(покроковий рецепт з фото)
На святковий або щоденний стіл хочу запропонувати вам зробити апетитні і ніжні м'ясні "пальчики" з пікантною начинкою з грибів, відвареного яйця і сиру. Ситно, зовсім нескладно і приголомшливо смачно!
Перед вами класний спосіб, як приготувати пальчики свинячі. Грибна начинка - це тільки один з можливих варіантів, при бажанні ви можете використовувати і інші інгредієнти. Запікання в вершковому соусі додає м'ясу особливу ніжність і воно буквально тане в роті. Подавати до столу такі пальчики можна як гарячу закуску або ж з улюбленим гарніром.
- Свиняча відбивна - 700 грам
- Гриби - 400 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок

2. Очистіть і подрібніть цибулю. На сковороді з рослинним маслом обсмажте його до золотистого кольору.

4. Додайте на сковороду і смажте на середньому вогні до готовності. В процесі посоліть і поперчіть за смаком.

6. Обсмажені гриби зніміть зі сковороди і перекладіть в мисочку. Туди ж додайте нарізані кубиками яйця.

8. Ретельно все перемішайте. Усе, начинка наша готова.

10. І акуратно згорніть рулетиком.

14. І вершки. Додайте за смаком сіль і перець.