Огірки по-корейськи з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шанувальник страв за мотивами корейської кухні, вам цей салат або закуска сподобається. Незвично, смачно і можна приготувати заздалегідь, від цього блюдо стане ще смачніше. Гості будуть в захваті!
Хочете здивувати своїх гостей незвичайним салатом або закускою? Тоді приготуйте цей чи то салат, то чи закуску. Гостре, ароматне і ситне блюдо сподобається любителям корейської кухні. Готується воно досить швидко, тільки от для кращого розкриття смакових якостей, блюду необхідно настоятися. Дивіться, як приготувати огірки по-корейськи з м'ясом.
- Яловичина - 400 грам
- Огірки свіжі - 2-3 штук
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець червоний гострий мелений - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Огірки нарізаємо тонкими довгими смужками і солимо. Перемішуємо і відставляємо хвилин на 20.
Злегка підморожене м'ясо нарізаємо тонкими довгими смужками.
Ріпчасту цибулю очистимо й наріжемо тонкими півкільцями.
На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо м'ясо. Як тільки зарум'яниться, додаємо соєвий соус і ріпчасту цибулю. Смажимо хвилини 3.
Видаляємо сік з огірків і злегка їх віджимаємо. Додаємо спеції, подрібнений часник і перемішуємо.
Болгарський перець очистимо від насіння і наріжемо тонкою соломкою.
Змішуємо огірки, обсмажене м'ясо і болгарський перець. Додаємо оцет і перемішуємо.
Якщо є можливість, дайте салату настоятися хоча б години 3, а потім подавайте до столу.