Морська капуста з кальмаром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цього салату дуже цікавий і оригінальний. Як приготувати морську капусту з кальмарами, я вам зараз детально розповім і покажу. Мушу зауважити: блюдо виходить ситним і дуже смачним.
Салат незвичайний і смачний, морська капуста надає йому особливого смаку, а кальмари - ніжність. Він поживний і освіжаючий. Такий салат не соромно подати навіть до святкового столу, він здивує і приємно порадує. Блюдо відмінно підійде любителям морепродуктів. Можна додавати інші інгредієнти для його приготування, головне, щоб вони гармоніювали з кальмаром і морською капустою.
- Кальмар - 150 грам
- Морська капуста - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Цибуля зелена - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець мелений - За смаком
1. Промиваємо кальмар, відварюємо тушку в злегка підсоленій воді хвилин 5-7, головне не переварити. Знімаємо шкіру і видаляємо тверду частину.
2. Нарізаємо тушку соломкою і відправляємо в миску.
3. Додаємо до кальмару морську капусту.
4. Миємо й нарізаємо огірок тонкою соломкою, відправляємо його до решти інгредієнтів.
5. Відварюємо яйце, нарізаємо його і додаємо до решти інгредієнтів.
6. Нарізаємо зелень.
7. Додаємо майонез, солимо і перчимо.
8. Ретельно перемішуємо салат, відправляємо його в холодильник, щоб як слід настоявся.