Млинці з дірочками на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Млинці не рвуться, і навіть перший млинець не вийде грудкою. Їх можна їсти відразу або начинити фруктами, м'ясом, овочами, сиром. Підкажу відмінний рецепт, як приготувати млинці з дірочками на молоці.
Млинці виходять рум'яними, тонкими і не рвуться. Ви зможете швидко зробити тісто і посмажити млинчики до сніданку або на полуденок. Їх подають гарячими або холодними. Тісто можна перемішати віночком (або скористайтеся міксером).
- Молоко - 3 склянки
- Яйця курячі - 3 штуки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукровий пісок - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Соняшникова олія - За смаком
1. У миску або в чашу міксера вбийте курячі яйця, посоліть і додайте цукровий пісок.
2. Перемішуйте віночком і влийте тонкою цівкою близько половини від загального обсягу молока і розмішайте.
3. Окремо просійте борошно, всипте її в миску до яєць і молока.
4. Гарненько розмішайте суміш, щоб не залишалося грудочок.
5. Влийте молоко і 1-2 столові ложки рослинної олії.
6. Розігрійте сковороду з краплею олії, а краще змастити її за допомогою пензлика. Вилийте трохи тесту, ви відразу помітите, як на ньому утворюються маленькі дірочки.
7. Обсмажуйте млинці з однієї й іншої сторони до рум'яності. Подавайте млинці відразу або після охолодження.