Млинцевий торт з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не любите такі торти - ймовірно, ви просто їх не їли! Адже легко змінювати смак, поки він не стане ідеальним для вас. Я ось свій ідеальний рецепт приготування млинцевого торта з фаршем знайшла!
Простий рецепт млинцевого торта з фаршем - для вас! Як на мене, такий закусочний варіант тортика дуже легкий і приємний - принаймні, з'їдається завжди дочиста! Рекомендую і вам приготувати цю страву - і домочадці, і гості оцінять, та й ви самі не утримайтеся, і самі себе подякуйте за такий цікавий рецепт ніжною закуски!
- Фарш - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Вершки - 100 грам
- Молоко - 600 грам
- Кефір - 200 грам
- Борошно - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 За смаком
- Сода - 1 щіпка
- Сіль - 1 За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок(1 ст.Л. В тісто і інше - скільки знадобиться для смаження)
1. Змішаємо до однорідності в мисці яйця, додамо до них масло, молоко і кефір, в якому попередньо розведіть соду - вона повинна зашіпеть. Ретельно перемішати, додаємо потроху борошно і цукор, сіль за смаком. Смажимо красиві млинці і складаємо їх поки стопкою.
2. Поки млинці остигають, зробимо начинку. На рослинному маслі обсмажити цибулю і гриби до золотистого, приберемо їх в тарілку, а на цій же сковороді починаємо обсмажувати фарш. Спеції - за смаком. Коли вода з фаршу піде, повертаємо цибулю і гриби.
3. Тепер суміш зі сковорідки перемістимо в блендер, додавши вершки, сметану і спеції за смаком. Перетираем до однородности, поки маса не стане схожа на крем.
4. Змащуємо тепер кожен млинець цією сумішшю, і наверх накладаємо наступний. Робимо так, поки млинці не закінчаться. Нехай тортик постоїть у холодильнику 2 годину - і його можна нарізати і подавати!