Рецепт Млинцевий торт з фаршем фото

Млинцевий торт з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, М'ясо, Молочні продукти, Фарш, Молоко
Рецепти без шкоди
На святковий стіл
Випічка, Торти, Млинцевий торт

Якщо ви не любите такі торти - ймовірно, ви просто їх не їли! Адже легко змінювати смак, поки він не стане ідеальним для вас. Я ось свій ідеальний рецепт приготування млинцевого торта з фаршем знайшла!

Простий рецепт млинцевого торта з фаршем - для вас! Як на мене, такий закусочний варіант тортика дуже легкий і приємний - принаймні, з'їдається завжди дочиста! Рекомендую і вам приготувати цю страву - і домочадці, і гості оцінять, та й ви самі не утримайтеся, і самі себе подякуйте за такий цікавий рецепт ніжною закуски!

  • Фарш - 500 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Вершки - 100 грам
  • Молоко - 600 грам
  • Кефір - 200 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 За смаком
  • Сода - 1 щіпка
  • Сіль - 1 За смаком
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок(1 ст.Л. В тісто і інше - скільки знадобиться для смаження)
млинцевий торт з фаршем - фото крок 1
1. Змішаємо до однорідності в мисці яйця, додамо до них масло, молоко і кефір, в якому попередньо розведіть соду - вона повинна зашіпеть. Ретельно перемішати, додаємо потроху борошно і цукор, сіль за смаком. Смажимо красиві млинці і складаємо їх поки стопкою.
млинцевий торт з фаршем - фото крок 2
2. Поки млинці остигають, зробимо начинку. На рослинному маслі обсмажити цибулю і гриби до золотистого, приберемо їх в тарілку, а на цій же сковороді починаємо обсмажувати фарш. Спеції - за смаком. Коли вода з фаршу піде, повертаємо цибулю і гриби.
млинцевий торт з фаршем - фото крок 3
3. Тепер суміш зі сковорідки перемістимо в блендер, додавши вершки, сметану і спеції за смаком. Перетираем до однородности, поки маса не стане схожа на крем.
млинцевий торт з фаршем - фото крок 4
4. Змащуємо тепер кожен млинець цією сумішшю, і наверх накладаємо наступний. Робимо так, поки млинці не закінчаться. Нехай тортик постоїть у холодильнику 2 годину - і його можна нарізати і подавати!

Схожі рецепти