Рецепт Малинове варення з желатином фото

Малинове варення з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Для дітей
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Хочу поділиться з вами цікавим способом приготування малинового варення з желатином, виходить майже конфітюр, який можна використовувати як начинку для пирогів. Смачно!

Опис приготування:

Такий класичний рецепт малинового варення з желатином сподобається всім тим, кому подобається густе варення, джеми і всілякі желе. Ті ж, хто любить варення пожиже - додавати в чай, наприклад, можуть рецепт використовувати той же, а желатин не додавати. Словом, знаючи, як зробити малинове варення з желатином, можна рецептуру підлаштувати під себе. Хай щастить!

  • Малина - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Желатин - 50 грам(1-2 пакетика)
малинове варення з желатином - фото крок 1
1. Ягоди перебираємо і очищаємо.
малинове варення з желатином - фото крок 2
2. Засипаємо цукром, потім залишаємо, поки ягоди не пустять сік.
малинове варення з желатином - фото крок 3
3. Розміщуємо миску на слабкий вогонь, варимо до кипіння, щоб весь цукор розчинився.
малинове варення з желатином - фото крок 4
4. Желатин тим часом розводимо, як зазначено на упаковці. Варення доводимо до кипіння, знімаємо пінку, трохи охолоджуємо, додаємо розведений желатин.
малинове варення з желатином - фото крок 5
5. Закочує в стерильні банки на зиму. Готово!

Схожі рецепти