Маффіни на згущеному молоці
(покроковий рецепт з фото)
Солодкі мафіни до чаю - то, що доктор прописав! Дивіться і записуйте в куховарську книгу рецепт приготування маффінів на згущеному молоці. Простенько, але смачно і дуже легко!
Для приготування маффінів на згущеному молоці нам знадобиться згущене молоко (звичайна) і будь-яка начинка на ваш смак. До речі, крім ягід і груш, такі мафіни відмінно поєднуються з яблуками кисло-солодкими, родзинками, горішками і шоколадними кріспі.
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 70 грам (для тіста)
- Згущене молоко - 150 грам
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - За смаком
- Груші - 300 грам
- Ягоди - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам (для начинки)
Почніть з начинки: поріжте грушу шматочками середнього розміру.
Розтопити масло вершкове на сковороді, додайте цукор, груші, варіть на сильному вогні кілька хвилин.
Додайте ягоди, після цього ще хвилини 2 provara.
Фрукти відкиньте на друшляк, сироп злийте, але не виливайте.
Тепер тісто: яйця злегка збийте з ванільним цукром, додайте тепер до цієї суміші масло розтоплене вершкове.
Потім влийте згущене молоко і ще раз все перемішайте міксером.
Просійте окремо борошно, розпушувач, влийте туди суміш згущеного молока з яйцями, перемішайте.
У тісто додайте грушу з ягодами, акуратно все перемішайте.
Заповніть формочки для випікання на три чверті. Відправте їх в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Ось такі рум'яні мафіни у нас виходять в результаті.
Можете змастити їх сиропом, що залишився від приготування фруктів. З кавою така випічка поєднується просто чудово.
Смачного!