М'ясний пиріг з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Зверніть увагу на цікавий і простий рецепт приготування м'ясного пирога з листкового тіста. Це смачно і ситно. Відварюєте яйця, м'ясо перетворюєте в фарш, купуєте тісто - і вперед, готувати!
Розповім вам, як приготувати м'ясний пиріг з листкового тіста. З радістю ділюся своїм рецептом. Пиріг виходить до того красивим, ситним, соковитим і приємним, що словами не передати! Як тільки я його готую, він відразу розходиться по тарілках! Тому, чесно кажучи, я лише одного разу його спробувала в холодному вигляді, зазвичай все з'їдається відразу ж, як тільки його дістали їх духовки!
- Тісто листкове - 450 грам
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 4 штуки(1 сире і три варених)
- Вершкове масло - 50 грам
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
1. Ось всі наші інгредієнти. Цибулю і часник подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Додамо до фаршу разом зі спеціями, перемішаємо ретельно. Яйця відварити, ostudim і narezhem половинки.
2. Розкачати тісто в прямокутник, викладаємо по центру половину фаршу, потім - половинки яєць.
3. Далі викладаємо залишок фаршу і загортаємо краї тіста.
4. Тісто зверху змажемо трохи збитим яйцем. Викладаємо пиріг на деко, відправляємо його пекти на 40 хвилин при температурі в 185 градусів.
5. І ось така виходить краса! Подавати пиріг можна і гарячим, і холодним. Спробуйте!