Пиріг м'ясний з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю, та й морочитися особливо не бажаєте, підіть моєю порадою і приготуйте швидкий м'ясний пиріг з листкового тіста. Ваші рідні будуть в захваті!
Приготувати таку випічку дуже просто. Це ідеальний варіант пирога на швидку руку, який стане настойщее паличкою-виручалочкою, коли ви не встигаєте приготувати вечерю або до вас ось-ось прийдуть гості. Далі я докладно розповім, як приготувати пиріг м'ясної з листкового тіста.
- Фарш свинячий - 300 грам
- Листкове тісто - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти. Фарш купите або пропустіть м'ясо через ніж м'ясорубки.
Цибулю дрібно поріжте, додайте його в фарш.
Фарш викладіть в сковороду і обсмажте, часто помішуючи, щоб він не перетворився на одну велику котлету. Смажте фарш до напівготовності.
Один пласт тіста розкачати за формою дека.
Викладіть на нього начинку, додайте сіль у міру необхідності.
Накрийте другим листом тесту, затиснутий кінець. Зайве тісто обріжте гострим ножем. Пиріг змастіть збитим яйцем, в декількох місцях зробіть проколи вилкою. Надішліть пиріг пекти в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 15-20 хвилин.
Пиріг готовий. Смачного!