Любчик з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачне і ситне блюдо з курячої грудки. При такому способі приготування вона виходить дуже ніжна і соковита. А болгарський перець прекрасно її доповнює.
Куряче філе подрібніть і перемішайте зі сметаною і борошном, спеціями. Сир натріть на тертці, болгарський перець поріжте смужками. Змішайте яйце з кетчупом. У форму викладіть шар приправленого філе, змастіть яйцем з кетчупом, потім шар сиру і болгарський перець.
- Куряча грудка - 700 грам
- Крем 25% - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 4 Ст. Ложки (без гірки)
- Куряче яйце - 1 штука
- Кетчуп - 130 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Перець болгарський - 1 штука (червоний)
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Наріжте куряче філе невеликими шматочками.
Додайте сметану і перемішайте.
Всипте борошно і перемішайте.
Змішайте яйце і кетчуп.
У форму для запікання викладіть куряче філе зі сметаною і борошном, змастіть сумішшю з яйця і кетчупу. Потім присипте тертим сиром.
Очистіть перець від насіння і плодоніжки, поріжте півкільцями і покладіть на сир.
Запікайте в гарячій духовці при t = 180 градусів 40-50 хвилин.
Подавайте гарячим, порізавши порційно. Смачного!