Рецепт Квасоля з томатною пастою фото

Квасоля з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Корисний обід , Легка вечеря
Гарніри , Соуси , Томатна паста
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Не полінуйтеся, і дізнайтеся, як приготувати квасоля з томатною пастою, щоб більше не купувати її в магазині. Смачне, домашнє, невитратне блюдо, яке порадує навіть гурманів.

Опис приготування:

Звичайно ж, всі знають про користь квасолі, але найчастіше вона все ж рідкісний гість на наших столах через тривалість її підготовки. Так ось, пропоную вам дізнатися, як приготувати квасоля з томатною пастою, і терміново виправляти таке упущення зі свого раціону. Ситне, смачне і дуже корисне блюдо, а якщо ви додасте ще трохи соусу сальси, перцю чилі і подасте до столу з тортилії, - можна влаштовувати мексиканський вечеря. Словом, універсальне блюдо, і дуже просте в готуванні. Дивіться самі:

1. Квасоля попередньо замочуємо хоча б на 5 годин, а краще, звичайно, на ніч. Відварюємо її до готовності. Зазвичай це займає до двох годин, але якщо після кожного закипання воду зливати і набирати свіжу, - квасоля звариться набагато швидше.

2. Морквину моєму, чистим, і нарізаємо соломкою або брусочками. Обсмажити її в сковороді з рослинним маслом до золотистого кольору.

3. Часник також чистимо, і дрібно нарізаємо, або ж просто тиснемо все в ту ж сковороду з морквою. Туди ж всипаємо і нашу квасоля.

4. Перемішуємо і заливаємо склянкою томатного соку. Додамо на даному етапі сіль, перець, трави і спеції за смаком. Zasekaem 20 хвилин, і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні.

5. Як це часом вийде, додамо до нашої квасолі з томатною пастою ще один стакан томатного соку. Відразу ж додаємо прямо в сковорідку просіяне борошно, і ретельно перемішати. Чекаємо ще приблизно 10 хвилин, і можна вимикати.

Готово! Я впевнена, вам квасоля з томатною пастою в домашніх умовах сподобається так само, як і мені. Ленд себе - оригінально, універсально, смачно, ситно, економно, та ще й корисно, - ну хіба не те, що потрібно? Так що готуйте із задоволенням!


  • Квасоля - 2 склянки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Томатний сік - 2 склянки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Звичайно ж, всі знають про користь квасолі, але найчастіше вона все ж рідкісний гість на наших столах через тривалість її підготовки. Так ось, пропоную вам дізнатися, як приготувати квасоля з томатною пастою, і терміново виправляти таке упущення зі свого раціону. Ситне, смачне і дуже корисне блюдо, а якщо ви додасте ще трохи соусу сальси, перцю чилі і подасте до столу з тортилії, - можна влаштовувати мексиканський вечеря. Словом, універсальне блюдо, і дуже просте в готуванні. Дивіться самі:

1. Квасоля попередньо замочуємо хоча б на 5 годин, а краще, звичайно, на ніч. Відварюємо її до готовності. Зазвичай це займає до двох годин, але якщо після кожного закипання воду зливати і набирати свіжу, - квасоля звариться набагато швидше.

2. Морквину моєму, чистим, і нарізаємо соломкою або брусочками. Обсмажити її в сковороді з рослинним маслом до золотистого кольору.

3. Часник також чистимо, і дрібно нарізаємо, або ж просто тиснемо все в ту ж сковороду з морквою. Туди ж всипаємо і нашу квасоля.

4. Перемішуємо і заливаємо склянкою томатного соку. Додамо на даному етапі сіль, перець, трави і спеції за смаком. Zasekaem 20 хвилин, і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні.

5. Як це часом вийде, додамо до нашої квасолі з томатною пастою ще один стакан томатного соку. Відразу ж додаємо прямо в сковорідку просіяне борошно, і ретельно перемішати. Чекаємо ще приблизно 10 хвилин, і можна вимикати.

Готово! Я впевнена, вам квасоля з томатною пастою в домашніх умовах сподобається так само, як і мені. Ленд себе - оригінально, універсально, смачно, ситно, економно, та ще й корисно, - ну хіба не те, що потрібно? Так що готуйте із задоволенням!

Схожі рецепти