Куряча запіканка ПП
(покроковий рецепт з фото)
Куряча запіканка ПП - універсальне блюдо. Вживайте запіканку на сніданок, обід або вечерю - користь буде завжди. Блюдо відмінно урізноманітнює ваш звичний раціон.
Приготувати курячу запіканку ПП дуже просто, а результат вас неодмінно порадує. Запіканка виходить ніжна, соковита і дуже смачна. Овочі можна додавати будь-які сезонні, просто міняйте інгредієнти на свій смак. За бажанням запіканку можна змастити майонезом або натуральним йогуртом і посипати тертим сиром.
- Куряча грудка - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Печериці - 100 грам
- Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Куряче м'ясо відокремити від кісток. Подрібніть філе за допомогою блендера або м'ясорубки.

Додайте до фаршу пропущений через прес часник, сіль за смаком і спеції.

Болгарський перець і гриби наріжте кубиками і додайте до фаршу.

Додайте кукурудзяний або картопляний крохмаль.

Все добре перемішайте і перекладіть масу рівним шаром у змащену маслом форму для запікання.

Зверху розподіліть нарізаний півкільцями цибулю і нарізані часточками помідори. Додати сіль, поперчіть і запікайте при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.

Куряча запіканка ПП готова.

За бажанням запіканку можна скропити оливковою олією і посипати зеленню. Смачного!