Рецепт Корейська суп фото

Корейська суп
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати корейський суп. Готувати будемо на насиченому яловичому бульйоні. Локшину можна додавати за бажанням, тоді суп вийде більш ситним. А без локшини - майже дієтичний варіант.

Опис приготування:

У цьому рецепті можна використовувати замість скляної локшини - звичайну, або гречану, або тонкі спагеті. У такому випадку їх потрібно варити в яловичому бульйоні (також за інструкцією на упаковці).

  • Яловичі ребра - 1 кілограм
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена - 4 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Кунжут обсмажений - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Скляна локшина - 400 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Яловичі реберця розділіть на зручні шматочки і промийте холодною водою. Покладіть ребра у велику каструлю з 4 літрами води, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть м'ясо до готовності.
2
Пір'я зеленої цибулі промийте і наріжте навскоси на шматочки довжиною 3-4 см, білу частину наріжте дрібно.
3
Часник подрібніть.
4
Скляну локшину замочіть у воді (згідно з інструкцією на упаковці).
5
Яйця перемішайте з невеликою кількістю води, ispekite 4 тонких"млинчика" . Трохи охолодіть і наріжте їх тонкими смужками.
6
Яловичий бульйон процідіть і знову поставте на плиту, додайте всі інші інгредієнти, крім яєчних смужок і локшини. Готуйте суп на повільному вогні ще 15 хвилин.
7
Перед подачею розкладіть реберця по порціях, покладіть по порції локшини, залийте бульйоном і посипте яєчними смужками.

Схожі рецепти