Корейська суп
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати корейський суп. Готувати будемо на насиченому яловичому бульйоні. Локшину можна додавати за бажанням, тоді суп вийде більш ситним. А без локшини - майже дієтичний варіант.
У цьому рецепті можна використовувати замість скляної локшини - звичайну, або гречану, або тонкі спагеті. У такому випадку їх потрібно варити в яловичому бульйоні (також за інструкцією на упаковці).
- Яловичі ребра - 1 кілограм
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - 4 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Кунжут обсмажений - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки
- Скляна локшина - 400 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Яловичі реберця розділіть на зручні шматочки і промийте холодною водою. Покладіть ребра у велику каструлю з 4 літрами води, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть м'ясо до готовності.
2
Пір'я зеленої цибулі промийте і наріжте навскоси на шматочки довжиною 3-4 см, білу частину наріжте дрібно.
3
Часник подрібніть.
4
Скляну локшину замочіть у воді (згідно з інструкцією на упаковці).
5
Яйця перемішайте з невеликою кількістю води, ispekite 4 тонких "млинчика" . Трохи охолодіть і наріжте їх тонкими смужками.
6
Яловичий бульйон процідіть і знову поставте на плиту, додайте всі інші інгредієнти, крім яєчних смужок і локшини. Готуйте суп на повільному вогні ще 15 хвилин.
7
Перед подачею розкладіть реберця по порціях, покладіть по порції локшини, залийте бульйоном і посипте яєчними смужками.