Рецепт Корейська суп фото

Корейська суп
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, Корисний обід
Супи

Розповім, як приготувати корейський суп. Готувати будемо на насиченому яловичому бульйоні. Локшину можна додавати за бажанням, тоді суп вийде більш ситним. А без локшини - майже дієтичний варіант.

У цьому рецепті можна використовувати замість скляної локшини - звичайну, або гречану, або тонкі спагеті. У такому випадку їх потрібно варити в яловичому бульйоні (також за інструкцією на упаковці).

  • Яловичі ребра - 1 кілограм
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена - 4 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Кунжут обсмажений - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Скляна локшина - 400 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Яловичі реберця розділіть на зручні шматочки і промийте холодною водою. Покладіть ребра у велику каструлю з 4 літрами води, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть м'ясо до готовності.
2
Пір'я зеленої цибулі промийте і наріжте навскоси на шматочки довжиною 3-4 см, білу частину наріжте дрібно.
3
Часник подрібніть.
4
Скляну локшину замочіть у воді (згідно з інструкцією на упаковці).
5
Яйця перемішайте з невеликою кількістю води, ispekite 4 тонких "млинчика" . Трохи охолодіть і наріжте їх тонкими смужками.
6
Яловичий бульйон процідіть і знову поставте на плиту, додайте всі інші інгредієнти, крім яєчних смужок і локшини. Готуйте суп на повільному вогні ще 15 хвилин.
7
Перед подачею розкладіть реберця по порціях, покладіть по порції локшини, залийте бульйоном і посипте яєчними смужками.

Схожі рецепти