Рецепт Імбирний лимонад фото

Імбирний лимонад
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Імбир , Лимон
Рецепти без шкоди
На полуденок
Лимонад , Напої
Кількість порцій: 1
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Прохолодний і тонізуючий імбирний лимонад додасть вам бадьорості, сил і гарного настрою. Вельми корисний вітамінний напій.

Опис приготування:

Імбирний лимонад дуже добре освіжає і бадьорить в літню спекотну пору. У цьому напої багато вітамінів та інших корисних речовин. Рецепт приготування імбирного лимонаду дуже простий. Найголовніше - вибрати правильний свіжий імбир, який не повинен бути волокнистим. А тепер уважно читаємо рецепт приготування імбирного лимонаду і, дотримуючись всіх інструкцій, готуємо смачний енергетичний напій.

1. Імбир очищаємо від шкірки і натираємо на середній тертці.

2. Лимон ретельно миємо й натираємо на дрібній тертці цедру, намагаючись не натерти заодно і білу тяжкої долі шкурки.

3. Видавлюємо з ошкуренного лимона сік.

4. Кип'ятимо воду і розчиняємо в ній цукор.

5. Імбир, цедру і лимонний сік викладаємо в банку або глечик і заливаємо гарячою солодкою водою.

6. Коли лимонад охолоне, ставимо його в холодильник годин на 6-8 настоятися. Потім проціджують і наш лимонад готовий.

Подавати лимонад можна з листочками м'яти, часточками лимона або інших фруктів.

  • Імбир - 50 грам (шматочок 3-4 см)
  • Лимон - 1 штука
  • Цукор - 4-5 Ст. Ложок (за смаком)
  • Вода - 1 літр
Імбирний лимонад дуже добре освіжає і бадьорить в літню спекотну пору. У цьому напої багато вітамінів та інших корисних речовин. Рецепт приготування імбирного лимонаду дуже простий. Найголовніше - вибрати правильний свіжий імбир, який не повинен бути волокнистим. А тепер уважно читаємо рецепт приготування імбирного лимонаду і, дотримуючись всіх інструкцій, готуємо смачний енергетичний напій.

1. Імбир очищаємо від шкірки і натираємо на середній тертці.

2. Лимон ретельно миємо й натираємо на дрібній тертці цедру, намагаючись не натерти заодно і білу тяжкої долі шкурки.

3. Видавлюємо з ошкуренного лимона сік.

4. Кип'ятимо воду і розчиняємо в ній цукор.

5. Імбир, цедру і лимонний сік викладаємо в банку або глечик і заливаємо гарячою солодкою водою.

6. Коли лимонад охолоне, ставимо його в холодильник годин на 6-8 настоятися. Потім проціджують і наш лимонад готовий.

Подавати лимонад можна з листочками м'яти, часточками лимона або інших фруктів.

Схожі рецепти