Хашбраун як в Макдональдсі
(покроковий рецепт з фото)
Хашбраун - одне з найпопулярніших страв у мережі швидкого харчування Макдональдс. Цей золотистий хрусткий картопляний скибочку, обсмажені в олії, нікого не залишає байдужим.
Хашбрауни - це американські картопляні коржі, які дуже схожі на деруни, але при цьому зі своїми особливостями. Вони стали дуже популярними в усьому світі, їх можна покуштувати в відомої мережі швидкого харчування Макдональдс, а можна легко приготувати вдома. Покажу і розповім як, дивіться покрокову інструкцію до рецептом і готуйте із задоволенням.
- Картопля - 500-600 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Склянка
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть і натріть сиру картоплю на крупній тертці.
Як випливає відіжміть картопляний сік.
Натертий картопля прямо в ситі помістіть в каструлю і доведіть до кипіння, при необхідності перемішайте, щоб картопля готувався рівномірно.
Знову як слід видаліть зайву вологу.
Охолодіть і додайте в картопля сіль, цукор, борошно, яйце, розмішайте.
Формувати хашбрауни можна різними способами, мені найбільше подобається цей спосіб, розстеліть харчову плівку, викладіть на неї тісто, сформуйте трикутник.
Оберніть хашбраун плівкою з усіх боків, злегка ущільнюючи.
Таким чином сформуйте все хашбрауни.
Добре розігрійте рослинне масло і обсмажте хашбрауни з обох сторін.
У міру готовності викладайте хашбрауни на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла.
Подавати хашбрауни можна як самостійну страву, з коханим соусом.
Можна використовувати хашбрауни як гарнір до м'яса, рибі, птиці. Це дуже смачні картопляні скибочки із золотистою хрусткою скоринкою.