Рецепт Грестль фото

Грестль
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На сніданок , Ситний сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування грестль припаде до душі всім любителям добре і ситно поїсти, - тут і м'ясо, і ковбаса, і яйця… справжній чоловічий сніданок! Готується дуже швидко і просто. А вже як смачно!

Опис приготування:

Як вид, цей простий рецепт грестль зовсім не можна віднести до розряду дієтичних, - але зате смак, соковитість і ситність такого блюда гідно оцінить кожен чоловік! Адже не дарма це блюдо німецької кухні подають у справжніх закладах прямо на сковороді до пива, - справжня чоловіча їжа! Так що не бійтеся іноді радувати ваших домочадців такими смачними шкідливостями, - адже тепер ви теж знаєте, як приготувати грестль!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Яловичина - 200 грам
  • Ковбаса - 200 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
грестль - фото крок 1
1. Насамперед підготуємо інгредієнти. Яловичину ставимо на вогонь трохи приварити, а картопля варимо в мундирах, і обсушуємо.
грестль - фото крок 2
2. Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Ковбасу і яловичину нарізаємо шматочками.
грестль - фото крок 3
3. На рослинному маслі обсмажуємо яловичину до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
грестль - фото крок 4
4. Відварну картоплю нарізаємо скибочками прямо разом з шкіркою. Додамо до м'яса, і смажимо разом.
грестль - фото крок 5
5. В окремій сковороді обсмажити ковбасу з цибулею, і додати яйця (по одному на людину). Можна також додати спеції і овочі, - хто як любить.
грестль - фото крок 6
6. Тепер прямо поверх картоплі з яловичиною викладаємо наші яйця, і подаємо порціями, або прямо в великій сковорідці!