Грестль
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування грестль припаде до душі всім любителям добре і ситно поїсти, - тут і м'ясо, і ковбаса, і яйця… справжній чоловічий сніданок! Готується дуже швидко і просто. А вже як смачно!
Як вид, цей простий рецепт грестль зовсім не можна віднести до розряду дієтичних, - але зате смак, соковитість і ситність такого блюда гідно оцінить кожен чоловік! Адже не дарма це блюдо німецької кухні подають у справжніх закладах прямо на сковороді до пива, - справжня чоловіча їжа! Так що не бійтеся іноді радувати ваших домочадців такими смачними шкідливостями, - адже тепер ви теж знаєте, як приготувати грестль!
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Яловичина - 200 грам
- Ковбаса - 200 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Насамперед підготуємо інгредієнти. Яловичину ставимо на вогонь трохи приварити, а картопля варимо в мундирах, і обсушуємо.
2. Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Ковбасу і яловичину нарізаємо шматочками.
3. На рослинному маслі обсмажуємо яловичину до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
4. Відварну картоплю нарізаємо скибочками прямо разом з шкіркою. Додамо до м'яса, і смажимо разом.
5. В окремій сковороді обсмажити ковбасу з цибулею, і додати яйця (по одному на людину). Можна також додати спеції і овочі, - хто як любить.
6. Тепер прямо поверх картоплі з яловичиною викладаємо наші яйця, і подаємо порціями, або прямо в великій сковорідці!