Рецепт Фарширований Портобелло фото

Фарширований Портобелло
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Рецепт приготування фаршированих грибів Портобелло.

Портобелло це гриби з сімейства печериць, відрізняється від побратимів великим (з розправленої капелюшком) розміром і коричневим відтінком. Гриб має приємний мускатним ароматом, що робить Портобелло особливим інгредієнтом до кращих і найсмачнішим страв європейської кухні.

  • Портобелло - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1 штука
  • Італійська ковбаса - 250 грам
  • Мелений червоний перець - 2 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Цибулина фенхеля - 1 штука (свіжого)
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Селера - 3 штуки (стебла з листям)
  • Часник - 4 зубчики
  • Гілочки розмарину - 3 штуки
  • Біле вино - 3/4 склянки (можна замінити бульйоном)
  • Яйце - 2 штуки
фарширований Портобелло - фото крок 1
Складові.
фарширований Портобелло - фото крок 2
Розігріти духовку до 230 ° С. Протерти гриби серветкою, щоб видалити бруд.
фарширований Портобелло - фото крок 3
Ложкою очистіть внутрішню частину капелюшки.
фарширований Портобелло - фото крок 4
Помістіть гриби в форму для випічки. Полийте трохи масла на дно і зверху грибів. Відкладіть в сторону.
фарширований Портобелло - фото крок 5
Підсмажте ковбасу на середньому вогні.
фарширований Портобелло - фото крок 6
Додайте меленого червоного перцю.
фарширований Портобелло - фото крок 7
Поки готуватися ковбаса, поріжте цибулю…
фарширований Портобелло - фото крок 8
… кріп …
фарширований Портобелло - фото крок 9
… перець …
фарширований Портобелло - фото крок 10
… і селера.
фарширований Портобелло - фото крок 11
Тонко наріжте часник.
фарширований Портобелло - фото крок 12
Narubite розмарину.
фарширований Портобелло - фото крок 13
Додайте овочі і розмарин до ковбаси і смажте під кришкою приблизно 5-10 хвилин.
фарширований Портобелло - фото крок 14
Додайте вина або бульйон, щоб уникнути пригорання. Готуйте ще 5 хвилин.
фарширований Портобелло - фото крок 15
Тим часом приготуйте тости.
фарширований Портобелло - фото крок 16
Порубати тости на кубики.
фарширований Портобелло - фото крок 17
Додайте хліб і сир до колбасно-овочевої суміші. Додайте сіль перець за смаком.
фарширований Портобелло - фото крок 18
Злегка збийте яйця.
фарширований Портобелло - фото крок 19
Приберіть сковороду з вогню і додайте яйця, перемішайте.
фарширований Портобелло - фото крок 20
Заповніть капелюшки грибів сумішшю.
фарширований Портобелло - фото крок 21
Посипте злегка сиром.
фарширований Портобелло - фото крок 22
Помістіть в духовку і готуйте протягом 30-40 хвилин або поки гриби не стануть м'якими а начинка не придбає коричневий колір.
фарширований Портобелло - фото крок 23
Блюдо готово. Смачного.

Схожі рецепти