Фарширований Портобелло
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршированих грибів Портобелло.
Портобелло це гриби з сімейства печериць, відрізняється від побратимів великим (з розправленої капелюшком) розміром і коричневим відтінком. Гриб має приємний мускатним ароматом, що робить Портобелло особливим інгредієнтом до кращих і найсмачнішим страв європейської кухні.
- Портобелло - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 штука
- Італійська ковбаса - 250 грам
- Мелений червоний перець - 2 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
- Цибулина фенхеля - 1 штука (свіжого)
- Солодкий перець - 1 штука
- Селера - 3 штуки (стебла з листям)
- Часник - 4 зубчики
- Гілочки розмарину - 3 штуки
- Біле вино - 3/4 склянки (можна замінити бульйоном)
- Яйце - 2 штуки
Складові.
Розігріти духовку до 230 ° С. Протерти гриби серветкою, щоб видалити бруд.
Ложкою очистіть внутрішню частину капелюшки.
Помістіть гриби в форму для випічки. Полийте трохи масла на дно і зверху грибів. Відкладіть в сторону.
Підсмажте ковбасу на середньому вогні.
Додайте меленого червоного перцю.
Поки готуватися ковбаса, поріжте цибулю…
… кріп …
… перець …
… і селера.
Тонко наріжте часник.
Narubite розмарину.
Додайте овочі і розмарин до ковбаси і смажте під кришкою приблизно 5-10 хвилин.
Додайте вина або бульйон, щоб уникнути пригорання. Готуйте ще 5 хвилин.
Тим часом приготуйте тости.
Порубати тости на кубики.
Додайте хліб і сир до колбасно-овочевої суміші. Додайте сіль перець за смаком.
Злегка збийте яйця.
Приберіть сковороду з вогню і додайте яйця, перемішайте.
Заповніть капелюшки грибів сумішшю.
Посипте злегка сиром.
Помістіть в духовку і готуйте протягом 30-40 хвилин або поки гриби не стануть м'якими а начинка не придбає коричневий колір.
Блюдо готово. Смачного.