Рецепт EGG-нагель фото

EGG-нагель
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Молочні продукти , Вершки , Яйця , Молоко , Яєчний жовток
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні , Коктейлі
Кількість порцій: 3
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Спробуйте класичний варіант алкогольного Егг-нога з ромом, і ви не пошкодуєте! Дуже оригінальний і смачний традиційний американський напій, запишіть собі рецепт, щоб не забути!

Опис приготування:

Дивіться, як приготувати Егг-ніг або гоголь-моголь. Це традиційний різдвяний напій в США та інших країнах. Щоб приготувати Егг-ніг, візьміть молоко, жовтки, ром (якщо хочете безалкогольну версію, можете цей крок пропустити) і спеції. Готовий напій особливо гарний прохолодним, можете додати паличку кориці в келих перед подачею. А з імбирним печивом взагалі дуже смачно!

  • Молоко - 4 склянки
  • Гвоздика - 6 штук
  • Ванільний екстракт - 2, 5 чайних ложки
  • Яєчні жовтки - 12 штук
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Ром - 4 склянки
  • Збиті вершки - 4 склянки
  • Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
EGG-нагель - фото крок 1
У каструлі змішайте молоко, корицю, гвоздику і ванільний екстракт (0, 5 немає. Л.). Доведіть на слабкому вогні до кипіння за 5-8 хвилин. Потім приберіть з вогню.
EGG-нагель - фото крок 2
Збийте жовтки і цукор (бажано міксером) до густої білої піни. Потім акуратно і поступово додайте до яєць молочну остигнула суміш і продовжуйте збивати.
Поставте масу знову на невеликий вогонь і варіть, помішуючи, хвилини 3. Не дайте масі кипіти, просто дочекайтеся легкого загустіння.
EGG-нагель - фото крок 3
Потім приберіть масу з вогню, влийте ром, додайте збиті вершки і 2 немає. L. Ванільного екстракту, а також мускатний горіх. Дайте охолонути і відправте в холодильник на ніч.
EGG-нагель - фото крок 4
Готовий Егг-ніг подавайте холодним або, по бажанню, можете підігріти злегка.
Смачного!