Дієтичні коржі
(покроковий рецепт з фото)
Такі коржі можуть замінити хліб або подаватися в якості закуски. Вони приготовлені з дріжджового прісного тіста, але виходять просто неймовірно смачними! пробуйте!
Просіваємо борошно і додаємо сіль. Вливаємо гарячої води і замішуємо тісто. Спочатку це зручніше робити за допомогою вилки, т.К. Буде гаряче, але потім робимо заміс руками. Поділяємо тісто на частини, кожну розгортаємо, викладаємо на поверхню тесту зелень з часником, закриваємо", кулькою", , кожен з яких потім розгортає коржем. Залишилося тільки обсмажити отримані дієтичні коржі на сковороді.
- Борошно - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок(2 ст. Ложки для тесту і 3 - для обжарки)
- Вода гаряча - 100 мілілітрів
Розповідаю, як приготувати дієтичні коржі. Спочатку потрібно борошно просіяти двічі. Потім - додати сіль.
До борошна влийте воду. Швидко замісіть тісто. Я для початку використовую вилку, а потім, коли тісто трохи охолоне, вимішую руками. В самому кінці замести додаю 2 ст. Ложки рослинної олії - і знову вимішую на столі.
У нас вийде ось таке гладке тісто.
Нарізаємо дрібно кріп і петрушку. Видавіть через прес часник і перемішайте його з зеленню.
Загальна тісто розділіть на 8 частин. Кожну частину розкачати в пласт. Викладіть трохи зелені. З'єднайте два краю і защіпніте як довгий вареник (випустіть повітря).
Поверніть в равликом. Придавите рукою зверху.
Прокатайте качалкою зверху. Бажано так, щоб зелень мінімально прорвала шар тіста.
На гарячій сковороді обсмажте кожен коржик по 2 хвилини з кожного боку. Подайте гарячими до столу.
Ось такі красиві коржі у нас вийшли. Дуже смачно!