Дієтичні деруни
(покроковий рецепт з фото)
Деруни, як відомо, готуються на основі картоплі. Чи можуть вони бути дієтичними? можуть, якщо в них не додавати борошно і смажити з мінімальною кількістю масла, а краще запікати.
Якщо ви стежите за фігурою, то дієтичні деруни можна приготувати на сніданок. Картопля містить вуглеводи, тому вживати деруни слід в помірній кількості. Попередньо картоплю можна натерти і залишити його постояти, щоб через деякий час злити всю зайву рідину.
- Картопля - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
- Растітульное масло - За смаком
- Цибуля - 1 штука
1. Чистим картофель, моєму його і натираємо на середній тертці.
2. Точно також чинимо і з цибулею. Дуже важливо не подрібнювати в блендері інгредієнти, а користуватися теркою для їх подрібнення.
3. Додаємо в масу яйце, для скріплення можна скористатися манкою або вівсяними висівками. Замішуємо масу до однорідної консистенції.
4. Смажимо дієтичні деруни в домашніх умовах традиційним способом. При наявності сковороди з антипригарним покриттям, постарайтеся обійтися і зовсім без масла.
5. Обсмаживши з обох сторін, подаємо деруни в гарячому вигляді. Оскільки вони дієтичні, сметана до них не належить.