Чо-коги погим
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення, Вагітним і годуючим
Чо-коги погим-національне корейське блюдо. Погодьтеся, не так часто ми вживаємо корейські страви! Але незважаючи на складну назву, блюдо дуже просте! Заходьте і я покажу Вам як його приготувати!
Чо-коги погим - дуже складне для нас назва страви! А насправді все набагато простіше. Обсмажені цибулю, морква і печериці гасяться разом з нарізаною свининою! Подається страва з зеленню. Неодмінно потрібно приготувати це корейське блюдо!
- Свинина - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Зелень - 4 штуки (для поачи)
Лук наріжте кубиком.
Обсмажте цибулю на олії до прозорості.
М'ясо наріжте шматочками.
Гриби наріжте пластинками.
Моркву наріжте соломкою.
До цибулі додайте моркву, обсмажуйте хвилин 5. Потім додайте гриби і м'ясо, обсмажте. Потім додайте півсклянки води і тушкуйте близько 15 хвилин.
Не забудьте посолити, поперчити і посипати перед подачею рубаною зеленню. Смачного!