Рецепт Чо-коги погим фото

Чо-коги погим
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Гриби , Морква , Цибуля , Печериці
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Чо-коги погим-національне корейське блюдо. Погодьтеся, не так часто ми вживаємо корейські страви! Але незважаючи на складну назву, блюдо дуже просте! Заходьте і я покажу Вам як його приготувати!

Опис приготування:

Чо-коги погим - дуже складне для нас назва страви! А насправді все набагато простіше. Обсмажені цибулю, морква і печериці гасяться разом з нарізаною свининою! Подається страва з зеленню. Неодмінно потрібно приготувати це корейське блюдо!

  • Свинина - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Зелень - 4 штуки (для поачи)
чо-коги погим - фото крок 1
Лук наріжте кубиком.
чо-коги погим - фото крок 2
Обсмажте цибулю на олії до прозорості.
чо-коги погим - фото крок 3
М'ясо наріжте шматочками.
чо-коги погим - фото крок 4
Гриби наріжте пластинками.
чо-коги погим - фото крок 5
Моркву наріжте соломкою.
чо-коги погим - фото крок 6
До цибулі додайте моркву, обсмажуйте хвилин 5. Потім додайте гриби і м'ясо, обсмажте. Потім додайте півсклянки води і тушкуйте близько 15 хвилин.
чо-коги погим - фото крок 7
Не забудьте посолити, поперчити і посипати перед подачею рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти