Чізкейк «Грильяжний»
(покроковий рецепт з фото)
Чізкейк "грильяжний" - кращий десерт у світі! Шикарний рецепт до свят. Він сподобається всім - як дорослим, так і дітям. Традиційний американський рецепт стане прикрасою святкового столу!
Смак у цього чізкейку просто феєричний. Карамель має дуже сильну вершковим ароматом, який змішується з ароматом розплавленого цукру. Консистенція у чизкейка неоднорідна: зверху лежить м'який шар карамелі, у середині - пружний сир, а внизу - хрустке печиво. Всі ці шари дуже гармонійно поєднуються один з одним.
- Коржі-тарталетки - 2 штуки
- Вершковий сир - 500 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 4 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
- Цукор - 100 грам
- Кленовий сироп - 150 мілілітрів
1. Розігрійте духовку до 120 градусів.
За допомогою міксера збийте вершковий сир і цукрову пудру.
За допомогою міксера збийте вершковий сир і цукрову пудру.
2. Додайте в крем 2 яйця і ванілін. Збийте крем до стану пишної піни.
3. Розподіліть вершковий крем на дві тарталетки.
4. В окремій мисці змішайте 2 яйця, цукор, розтоплене вершкове масло і кленовий сироп.
5. Додайте в карамель горішки і добре перемішайте.
6. Акуратно розподіліть карамель з горішками на вершковий крем.
Запікайте чізкейк в духовці протягом години. Після приготування обов'язково остудіть десерт при кімнатній температурі.
Запікайте чізкейк в духовці протягом години. Після приготування обов'язково остудіть десерт при кімнатній температурі.