Чізкейк без випічки з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Фруктовий чізкейк, ну що може бути смачніше? Готується цей десерт абсолютно без випічки, виключно перебуваючи в холодильнику і набуваючи необхідну кондицію, спробуйте!
Перед вами класичний рецепт приготування чізкейку без випічки з фруктами. Для прикраси готового чізкейку я використовував консервовані персики і коктейль з консервованих тропічних фруктів. Якщо бажаєте, можете прикрасити чимось іншим, наприклад, полуницею або ківі. Хай щастить!
- Печиво - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 400 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Желатин - 40 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Персики консервовані - 450 грам
- Тропічні фрукти - 450 грам (консервовані)
20 г желатину залити 100 мл холодної кип'яченої води, залиште набухати на 30 хвилин.
Інші 20 гр желатину заливаємо 100 мл сиропу від консервованих фруктів, також залишаємо набухати на пів години.
Печиво розкришити і змішайте з розтопленим вершковим маслом до однорідної маси.
Тісто гарненько утрамбовуємо в форму застелену папером для випічки.
За допомогою міксера, збиваємо цукор, вершки і ванільний цукор до м'яких піків, а потім додаємо сир. Перемішуємо до однорідної маси
Nabuhshiy желатин, залитий водою прокип'ятіть, потім остудіть і змішайте його з сирною масою.
Тепер заливаємо сирним кремом форму з печивом і відправляємо в холодильник на 1 час.
Через годину викладаємо по колу часточки персиків.
У центр кладемо консервовані тропічні фрукти.
Желатин з сиропом прокип'ятити, остудити і залити їм чізкейк, після чого відправити десерт на 3 години в холодильник для повного застигання. Смачного!