Рецепт Бразильський банановий пиріг фото

Бразильський банановий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Бразильська кухня
Тісто , Фрукти , Банан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хочеться смачною і незвичайної випічки? Спечіть бразильський банановий пиріг! Чудовий рецепт і знайоме тісто. А сам пиріг ніжний і соковитий, тане в роті, з банановим смаком та ароматом кориці.

Опис приготування:

Залишилися перестиглі банани? Або вони вже набридли, а викинути шкода? Тоді їх сміливо можна використовувати у випічці. Я поділюся з вами цікавим рецептом солодкої випічки з бананами. Рецепт приготування бразильського бананового пирога дуже простий, і нехай назва вас не лякає, інгредієнти в рецепті звичні для нас. Банановий пиріг виходить просто дивовижним. З соковитою начинкою, з хрусткою скоринкою, пишний і ароматний ... Вам обов'язково варто його приготувати.

  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 75 мілілітрів
  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Цукор - 150 грам(100 г - в тісто, 50 - для крихти)
  • Борошно - 250 грам(175 г - в тісто, 75 г - для крихти)
  • Вершкове масло - 45 грам (для крихти)
  • Розпушувач - 1/2 Ст. Ложки
  • Ваніль - 1 грам
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки (для крихти)
  • Сіль - 2 щіпки(1 щіпка в тісто, 1 - для крихти)
  • Банан - 2 штуки
бразильський банановий пиріг - фото крок 1
Готуємо пісочну крихту: змішуємо в мисці борошно, корицю, цукор і сіль. Нарізаємо холодне масло, руками все перетираємо в крихту і ставимо в холодильник.
бразильський банановий пиріг - фото крок 2
Білки відділяємо від жовтків і збиваємо на великій швидкості до пишного і щільного стану. Відправляємо білки в холодильник.
бразильський банановий пиріг - фото крок 3
Далі збиваємо жовтки і цукор близько 10 хвилин. Маса збільшиться і посвітлішає. Потім додаємо кефір, рослинне масло і ваніль. Добре все перемішуємо.
бразильський банановий пиріг - фото крок 4
Потім додаємо до рідкої масі просіяне борошно з розпушувачем. Акуратно, не поспішаючи, перемішуємо тісто.
бразильський банановий пиріг - фото крок 5
Тепер настала черга збитих білків. Акуратно додаємо білки в тісто, легкими рухами перемішуємо.
бразильський банановий пиріг - фото крок 6
Викладаємо половину тіста в форму, злегка змащену олією, а потім покладіть нарізані кружальцями банани. Зверху посипаємо половиною пісочної крихти.
бразильський банановий пиріг - фото крок 7
Поверх крихти викладаємо решту тіста, після знову посипаємо крихтою.
бразильський банановий пиріг - фото крок 8
Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин. Готовому пирогу треба трохи охолонути, хвилин 15 - і можна подавати до столу.

Схожі рецепти