Бісквіт в силіконової формі
(покроковий рецепт з фото)
Безпрограшний варіант будь випічки - це бісквіт. Пропонуємо рецепт, як приготувати бісквіт в силіконової формі. Такий десерт можна їсти відразу або розрізати на коржі і перемазати кремом.
Купити такий десерт можна в будь-якому магазині, проте, чи не краще буде спекти його самостійно. Завдяки зручній силіконової формі вийде не тільки смачно, а ще й красиво. Якщо раптом форми під рукою не виявилося, можна скористатися звичайнісінькою сковородою. Подавати випічку можна з варенням, згущеним молоком або медом.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 125 грам
- Мед - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 125 грам
1. Беремо всі інгредієнти для випічки.
2. У миску насипаємо цукор, додаємо мед і щіпку солі.
3. Після чого вбиваємо по одному яйця (з холодильника).
4. Міксером збиваємо все в піну.
5. Частинами додаємо борошно.
6. Міксером перемішуємо все до однорідної маси, щоб не залишалося грудочок.
7. Беремо силіконову форму і змащуємо її маслом, щоб бісквіт легко відходив.
8. Вливаємо тісто і відправляємо в розігрітий до 190 градусів духовку на 20 хвилин.
9. Готовий бісквіт трохи охолоджуємо і виймаємо з форми. Смачного!