Беконовие чашечки з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запечених чашок з бекону з хлібом, сиром і яйцями.
Цю незвичайну закуску безсумнівно полюблять як ваші домашні, так і гості. Якщо ви хочете надати їй більш пікантний смак, додайте зелений чилі.
- Хліба - 6 скибочок
- Бекону - 12 скибочок (близько 450 г)
- Яєць - 12 штук
- Сіль і перець - За смаком
1. Попередньо розігріти духовку до 200 градусів. Скропити форму для мафінів з 12 відділеннями маслом в спреї. Нагріти сковороду на сильному вогні. Викласти в сковороду бекон в один шар і смажити до коричневого кольору і відділення жиру, протягом 4-5 хвилин.
За допомогою різака для печива або круглої формочки вирізати з кожної скибочки хліба гуртки діаметром 5 см. Викласти кола хліба на дно кожного відділення форми для мафінів.
За допомогою різака для печива або круглої формочки вирізати з кожної скибочки хліба гуртки діаметром 5 см. Викласти кола хліба на дно кожного відділення форми для мафінів.
2. Обернути скибочкою бекону краю кожного відділення форми. Посипати тертим сиром поверх хліба (або викласти нарізаний чилі).
3. Розбити в кожне відділення по одному яйцю. Якщо ви використовуєте великі яйця, додайте трохи білка від кожного яйця. Якщо ви використовуєте дрібні яйця, додавайте весь білок, щоб повністю заповнити відділення форми. Приправити сіллю і чорним перцем.
4. Випікати до тих пір, поки білки не затвердіють, близько 8-10 хвилин. За допомогою тонкого ножа або шпателя витягти беконовие чашечки з форми. Подавати теплими.