Рецепт Zasolka Пліт з lukovoy sheluhoy фото

Zasolka Пліт з lukovoy sheluhoy
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Цибуля , Сіль , Сало
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Пікантне сало з хлібом люблять багато. Але де б я не купувала магазинне, в основному воно мене засмучувало. Тому я зважилася зробити домашню засолювання. І цей рецепт мене виручив! Знайомтеся!

Опис приготування:

Таку закуску можна зберігати пару місяців в морозилці, не боячись, що вона зіпсується. Сміливо подавайте її на святковий стіл, розрізавши на тонкі шматочки. Але для початку прочитайте про те, як зробити засолювання сала з цибулевим лушпинням. Головний інгредієнт буде варитися в розсолі і отримає гарний колір.

  • Сало свиняче - 400-500 грам
  • Лушпиння від цибулі - 7-10 штук
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Перець духмяний, горошком - 4-6 штук
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 1 Склянка
  • Часник - 5-6 зубчиків
Zasolka Пліт з lukovoy sheluhoy - фото крок 1
Приготуйте розсіл. У каструлі доведіть до кипіння воду з сіллю. Потім додайте в неї промиту лушпиння. Кип'ятіть її 5 хвилин. Потім в воду покладіть сало.
Zasolka Пліт з lukovoy sheluhoy - фото крок 2
Після цього знову доведіть воду до кипіння. Варіть сало 10 хвилин. Потім залиште сало в розсолі без вогню на 15 хвилин. Потім охолодити.
Zasolka Пліт з lukovoy sheluhoy - фото крок 3
Зробіть суміш з спецій. Лавровий лист поламайте, перець роздушіть ложкою, а часник подрібніть. Всі інгредієнти перемішайте.
Zasolka Пліт з lukovoy sheluhoy - фото крок 4
Холодне сало викладіть в фольгу. Зробіть на ньому надрізи і витріть спеціями.
Zasolka Пліт з lukovoy sheluhoy - фото крок 5
Загорніть сало в фольгу. Надішліть його в морозилку на пару днів. Пробуйте закуску в холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти