Zasolka Пліт з lukovoy sheluhoy
(покроковий рецепт з фото)
Пікантне сало з хлібом люблять багато. Але де б я не купувала магазинне, в основному воно мене засмучувало. Тому я зважилася зробити домашню засолювання. І цей рецепт мене виручив! Знайомтеся!
Таку закуску можна зберігати пару місяців в морозилці, не боячись, що вона зіпсується. Сміливо подавайте її на святковий стіл, розрізавши на тонкі шматочки. Але для початку прочитайте про те, як зробити засолювання сала з цибулевим лушпинням. Головний інгредієнт буде варитися в розсолі і отримає гарний колір.
- Сало свиняче - 400-500 грам
- Лушпиння від цибулі - 7-10 штук
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Перець духмяний, горошком - 4-6 штук
- Вода - 1 літр
- Сіль - 1 Склянка
- Часник - 5-6 зубчиків
Приготуйте розсіл. У каструлі доведіть до кипіння воду з сіллю. Потім додайте в неї промиту лушпиння. Кип'ятіть її 5 хвилин. Потім в воду покладіть сало.
Після цього знову доведіть воду до кипіння. Варіть сало 10 хвилин. Потім залиште сало в розсолі без вогню на 15 хвилин. Потім охолодити.
Зробіть суміш з спецій. Лавровий лист поламайте, перець роздушіть ложкою, а часник подрібніть. Всі інгредієнти перемішайте.
Холодне сало викладіть в фольгу. Зробіть на ньому надрізи і витріть спеціями.
Загорніть сало в фольгу. Надішліть його в морозилку на пару днів. Пробуйте закуску в холодному вигляді. Смачного!