Рецепт Zasolka volnushek фото

Zasolka volnushek
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Гриби, Вовнянки
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Заготовки, Сольовий, Солоне

Хочу поділиться простим рецептом засолювання волнушек, - гриби не втрачають ні свого аромату, ні хрустких властивостей. Від вас зусиль знадобиться мінімум, зате взимку будете їсти свої, а не магазинні, гриби!

Я особисто просто обожнюю солоні гриби. Але ви самі знаєте, , магазинні заготовки - це зовсім не те, в них немає того смаку і аромату, як у домашніх грибочків. Саме тому, коли я для себе відкрила цей простий спосіб, як зробити засолювання волнушек самостійно, - солю гриби щороку! Гості на застіллях потім довго захоплюються такий чудний закускою! Так що рекомендую і вам спробувати зробити засолювання волнушек в домашніх умовах, - це дуже просто, а результат вас не підведе!

  • Вовнянки - 1 кілограм
  • Сіль - 50 грам
  • Лимонна кислота - 2 грами
  • Кріп - За смаком
  • Спеції - За смаком
Zasolka volnushek - фото крок 1
1. Гриби ретельно промиваємо і очищаємо від дрібного сміття. Потім трохи підсолити воду і додамо лимонну кислоту. Вимочуємо три доби.
Zasolka volnushek - фото крок 2
2. Кожен день у волнушек підсолену воду треба міняти, але багато часу це не забере. На третій день складаємо в ємність для соління шар грибів-шар солі, кропу і приправ, і так далі. Гриби викладаємо капелюшками вниз.
Zasolka volnushek - фото крок 3
3. Накриваємо гриби кришкою (найкраще - дерев'яної), і зверху поміщаємо вантаж - щоб гриби швидше пустили сік, але не спливали. Тримаємо їх так день. Вони повинні повністю зануритися в розсіл.
Zasolka volnushek - фото крок 4
4. І разом з вантажем переносимо тепер гриби в холодне місце на місяць-два. Готово!

Схожі рецепти