Яловичина з медом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочеться приготувати щось дуже просте і в той же час смачне? Приготуйте
Яловичину з медом. Блюдо готується в мультиварці, на все про все піде трохи більше години часу. Спробуйте, супер рецепт!
Опис приготування:
Перед вами - класичний рецепт приготування яловичини з медом. Блюдо дуже просте і готується легко. Все робиться за допомогою мультиварки. Розміщуємо в неї: яловичину, болгарський перець і мед. Готуємо на програмі"Суп" , приблизно 80 хвилин. Хай щастить!
- Яловичина - 200 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Вода - 200 мілілітрів
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
М'ясо промийте, обсушити і порізати невеликими шматками.
Болгарський перець ріжемо кубиками.
Кладемо м'ясо в чашу мультиварки. Солимо і перчимо його. Також кладемо болгарський перець, мед і вливаємо воду. Перемішуємо.
Готуємо в режимі"Суп" 1 час 20 хвилин.
Смачного!