Рецепт Як і багато інших фото

Як і багато інших
(покроковий рецепт з фото)

Литовська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Свинина
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 12
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Думаю, якщо ви були в Литві в Тракаї, то обов'язково пробували караїмські пиріжки - Як і багато інших, які там вважаються місцевою визначною пам'яткою. Пропоную класичний рецепт Кибіна.

Опис приготування:

Як і багато інших - досить жирне задоволення, проте неймовірно смачне.

Після того, як я вперше спробував їх в Тракаї з очееееень смачним пивом - я закохався в ці караїмські пиріжки назавжди. Потім довго намагався вивідати у місцевих рецепт, але виявилося, що кожна господиня готує їх абсолютно по своєму. В інтернеті знайшов теж велика кількість рецептів. Готував кілька разів різними способами і саме цей рецепт Кибіна здається мені найвдалішим.

За даним рецептом виходить 35 kiʙinov. Кличте друзів, купуйте смачне пиво і влаштовуйте свято живота. Ура!

  • Свиняча шия - 1 кілограм (пожирнее)
  • Борошно - 1 кілограм
  • Цибуля - 4 штуки
  • Яйця - 4-5 штук
  • Маргарин або вершкове масло - 450 грам
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Сіль, перець, майоран - - За смаком
як і багато інших - фото крок 1
В зручну глибокий посуд розбиваємо яйця.
як і багато інших - фото крок 2
Додаємо практично всю сметану (1 велику ложку залишимо для м'яса), чайну ложку солі і збиваємо. До речі один жовток відкладаємо в окремий посуд. Потім додаємо борошно і кубиками нарізане масло або маргарин (кімнатної температури). Все добре замішані.
як і багато інших - фото крок 3
Тісто має бути м'яким і не прилипати до рук. Кладемо його в поліетиленовий мішечок і прибираємо в холодильник на кілька годин. Можна на всю ніч.
як і багато інших - фото крок 4
Потім в блендері подрібнюємо цибулю, потім м'ясо.
як і багато інших - фото крок 5
Змішуємо цибулю і м'ясо, додаємо ложку сметани, сіль, перець, майоран і гарненько все перемішуємо (руками).
як і багато інших - фото крок 6
Повинна вийти приблизно ось така картина.
як і багато інших - фото крок 7
Беремо тісто, скачуємо з нього ковбасу, нарізаємо на шматочки і кожен шматочок розгортає в такий млинець.
як і багато інших - фото крок 8
У центр викладаємо м'ясну начинку.
як і багато інших - фото крок 9
Заліплює.
як і багато інших - фото крок 10
Робимо красивий гребінець.
як і багато інших - фото крок 11
І складаємо на злегка змащений маслом деко. Відправляємо Кибіна в попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30-35 хвилин.
як і багато інших - фото крок 12
Смачного!