Рецепт Яєчня на англійській мові фото

Яєчня на англійській мові
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Якщо ви досі вважаєте, то англійці на сніданок їдять тільки вівсянку, то поспішаю здивувати вас ще одним, Проте традиційним, сніданком - yaichnitsey англійською мовою.

Опис приготування:

Класичний рецепт яєчні по-англійськи на сніданок зазвичай поєднують з хрусткими тостами і квасолею. Пропоную вашій увазі далеко не унікальний, але заслуговує на особливу увагу рецепт.

1. На суху НЕ розігріту сковороду відправити скибочки бекону. Добре підсмажити його на повільному вогні. Коли основна частина жиру витопиться, а бекон стане злегка підсмаженим і хрустким, зняти його і покласти на тарілку. Можна попередньо залишити його на кілька секунд на паперовому рушнику, щоб прибрати зайвий жир.

2. На сковороду з витоплений жиром розбити акуратно яйця, не пошкодивши жовток. Смажити на невеликому вогні поки білок не приготується, а жовток буде залишатися рідким.

3. Поки яйця смажаться, нарізати дрібно вимиту і обсушену зелень. Для подачі також знадобиться кілька скибочок помідора.

4. Готову яєчню викласти на тарілку до бекону і злегка поперчити. Прикрасити тарілку зеленню і скибочками помідора.

5. У жирі, що залишився від бекону за бажанням можна ще підсмажити дрібно нарізану цибулю і зубчик часнику до золотистого кольору і викласти зверху яєчні.

Рецепт приготування яєчні по-англійськи простий і швидкий, в лічені хвилини можна відчути себе на справжньому сніданку в Англії.


  • Яйця - 2 штуки
  • Бекон - 2-3 скибочок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Свіжа зелень - 1 щіпка
  • Помідор - 1 штука (для подачі )
  • Перець мелений - 1 щіпка
Класичний рецепт яєчні по-англійськи на сніданок зазвичай поєднують з хрусткими тостами і квасолею. Пропоную вашій увазі далеко не унікальний, але заслуговує на особливу увагу рецепт.

1. На суху НЕ розігріту сковороду відправити скибочки бекону. Добре підсмажити його на повільному вогні. Коли основна частина жиру витопиться, а бекон стане злегка підсмаженим і хрустким, зняти його і покласти на тарілку. Можна попередньо залишити його на кілька секунд на паперовому рушнику, щоб прибрати зайвий жир.

2. На сковороду з витоплений жиром розбити акуратно яйця, не пошкодивши жовток. Смажити на невеликому вогні поки білок не приготується, а жовток буде залишатися рідким.

3. Поки яйця смажаться, нарізати дрібно вимиту і обсушену зелень. Для подачі також знадобиться кілька скибочок помідора.

4. Готову яєчню викласти на тарілку до бекону і злегка поперчити. Прикрасити тарілку зеленню і скибочками помідора.

5. У жирі, що залишився від бекону за бажанням можна ще підсмажити дрібно нарізану цибулю і зубчик часнику до золотистого кольору і викласти зверху яєчні.

Рецепт приготування яєчні по-англійськи простий і швидкий, в лічені хвилини можна відчути себе на справжньому сніданку в Англії.

Схожі рецепти