Рецепт Яблука гриль фото

Яблука гриль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Пісні страви
На природу
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Печені на грилі яблука - це не тільки дуже смачний, але і корисний десерт. Яблука набувають карамельну корочку і хвилюючий аромат деревного серпанок.

Опис приготування:

Гриль - це швидко і красиво! Залишимо серйозні шашлики брутальним друзям, а для дівич-вечора або дитячого свята пропоную приготувати яблука гриль. Яблука можна взяти будь-які, але найкраще підійдуть тверді кисло-солодкі сорти. Кількість цукру і кориці регулюйте за смаком. Без шкоди для фігури цукор можна і зовсім за бажанням виключити з рецепта, але тоді порекомендую ласощі перед подачею посипати зверху цукровою пудрою. Печені яблука засвоюються краще свіжих, а яблучний пектин збирає і виводить з організму все зайве. Вперед на пікнік, насолоджуватися усіма принадами природи!

  • Яблука - 3 штуки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Цукор - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
яблука гриль - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
яблука гриль - фото крок 2
Яблука ретельно вимийте і наріжте кружальцями, товщиною 5-7 мм. Серединку я не видаляю, шкурку теж залишаю, але це за бажанням на ваш вибір.
яблука гриль - фото крок 3
Перекладіть нарізані яблука в глибоку миску, полийте розтопленим вершковим маслом, посипте цукром і корицею.
яблука гриль - фото крок 4
Викладіть яблука на решітку гриля і готуйте з двох сторін, перевернув один раз, поки вони не стануть м'якими.
яблука гриль - фото крок 5
Яблука гриль готові. Смачного!

Схожі рецепти