Торт «Панчо» з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Традиційно цей тортик готується з консервованими ананасами, проте сьогодні я використовувала свіжу полуницю. Розповім, як приготувати торт «Панчо» з полуницею, дуже домашній і доступний.
По виду мені цей торт нагадує «Шапку Мономаха», у нього така ж форма. Десерт дуже смачний, а готується з доступних і простих інгредієнтів, тому готую його частенько для своєї сім'ї.
- Яйця - 5 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Цукровий пісок - 3 склянки(1, 5 склянки для тіста, 1 стакан для крему, 0, 5 склянки для глазурі)
- Молоко - 2 склянки(1 стакан для бісквіта, 1 стакан для глазурі )
- Соняшникова олія - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
- Какао - 4 Ст. Ложки(1 столова ложка для бісквіта, 3 столові ложки для глазурі )
- Крем - 1, 2 кілограма
- Желатин - 5 чайних ложок(4 чайні ложки для крему, 1 чайна ложка для глазурі )
- Вода - 100 мілілітрів(80 мілілітрів для крему, 20 мілілітрів для глазурі )
- Полуниця - 0, 5 кілограма
4. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем для тесту.
6. Деко застилає пергаментом, піднімаємо одну сторону і виливаємо половину бісквітного тіста.
10. Бісквітний коло розрізаємо на 2 коржа, залишилися обрізки нарізаємо невеликими кубиками.
12. Один з коржів промазуємо кремом, викладаємо на нього кубики бісквіта, які обмакиваем в крем. Полуницю моєму, викладаємо ягідки між бісквітними кубиками.
14. Для глазурі: желатин заливаємо холодною водою, залишаємо для набухання. У сотейник кладемо цукровий пісок, какао і молоко (200 мілілітрів). Варимо вміст на слабкому вогні 5 хвилин, після цього охолоджуємо і додаємо набряклий желатин, перемішуємо.