Соус для вугра
(покроковий рецепт з фото)
Вугор - неймовірно смачна і корисна риба, але для того щоб зробити її смак ще більш яскравим і виразним, ми приготуємо спеціальний соус для вугра, з ним будь-яку страву стане кулінарним шедевром.
Якщо ви є справжнім поціновувачем японської кухні, то ви просто зобов'язані знати, як приготувати соус для вугра, адже ця риба досить часто зустрічається в японських стравах. Зробити його можна і в домашніх умовах - це зовсім не складно, правда вам доведеться витратити на це досить багато часу. Однак соус того варто, адже його пікантний, трохи копчений і злегка солодкуватий смак ідеально підходить і до угрю, і до рибних страв взагалі, а особисто я часто додаю його в рис і салати, а так само до м'яса. І хоча існує досить багато варіантів приготування такого соусу, я хочу поділитися з вами класичним рецептом соусу для вугра, тому що, на мій погляд, він найсмачніший.
- Вино біле - 200 мілілітрів
- Соус соєвий - 200 мілілітрів
- Рисове вино "мерін" - 200 мілілітрів
- Рибний бульйон "хондаші" - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки