Юшка з вугра
(покроковий рецепт з фото)
Кулінари різних країн люблять готувати різні страви з цієї риби і у кожного свій рецепт приготування юшки. Навариста, жирна і ніжна юшка з вугра припаде до смаку всім без винятку.
Звичайно ж, юшка з вугра в домашніх умовах виходить зовсім не така, як на багатті. Але тим не менш, вона має право бути. Це ароматне блюдо буде до речі після вчорашнього бурхливого застілля. Мій чоловік з ранку поглинає її в холодному вигляді і вуха відроджує його до життя Цей класичний рецепт юшки з вугра може бути доповнений іншими інгредієнтами на ваш смак. Готуйте, експериментуйте і насолоджуйтеся смачним результатом!
- Вугор - 600-700 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Корінь петрушки - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
- Зелень кропу, петрушки - 100 грам
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Вода - 2-2, 5 L(1 літр - для варіння вугра)
Вугра моєму, знімаємо з нього шкіру.
Розрізаємо на порційні шматочки.
Ставимо на вогонь каструлю з невеликою кількістю води і вугром. Додаємо корінь петрушки і варимо хвилин 30-35.
Помідори обдаємо окропом і очищаємо від шкірки. Чистимо і нарізаємо овочі.
В іншу каструлю наливаємо близько 1 літра води і варимо в ній овочі. Солимо і перчимо.
Коли овочі практично готові, додаємо бульйон і м'ясо вугра, попередньо вийнявши з нього корінь петрушки. Доварювали до готовності овочів.