Рецепт Юшка з вугра фото

Юшка з вугра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Вугор
Дієтичне харчування
На обід, На природу
Супи, Вуха

Кулінари різних країн люблять готувати різні страви з цієї риби і у кожного свій рецепт приготування юшки. Навариста, жирна і ніжна юшка з вугра припаде до смаку всім без винятку.

Звичайно ж, юшка з вугра в домашніх умовах виходить зовсім не така, як на багатті. Але тим не менш, вона має право бути. Це ароматне блюдо буде до речі після вчорашнього бурхливого застілля. Мій чоловік з ранку поглинає її в холодному вигляді і вуха відроджує його до життя Цей класичний рецепт юшки з вугра може бути доповнений іншими інгредієнтами на ваш смак. Готуйте, експериментуйте і насолоджуйтеся смачним результатом!

  • Вугор - 600-700 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Помідор - 1-2 штук
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
  • Зелень кропу, петрушки - 100 грам
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Вода - 2-2, 5 L(1 літр - для варіння вугра)
юшка з вугра - фото крок 1
Вугра моєму, знімаємо з нього шкіру.
юшка з вугра - фото крок 2
Розрізаємо на порційні шматочки.
юшка з вугра - фото крок 3
Ставимо на вогонь каструлю з невеликою кількістю води і вугром. Додаємо корінь петрушки і варимо хвилин 30-35.
юшка з вугра - фото крок 4
Помідори обдаємо окропом і очищаємо від шкірки. Чистимо і нарізаємо овочі.
юшка з вугра - фото крок 5
В іншу каструлю наливаємо близько 1 літра води і варимо в ній овочі. Солимо і перчимо.
юшка з вугра - фото крок 6
Коли овочі практично готові, додаємо бульйон і м'ясо вугра, попередньо вийнявши з нього корінь петрушки. Доварювали до готовності овочів.

Схожі рецепти