Соус для устриць
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яке смачне блюдо стає ще краще, якщо до нього додати правильний соус. Це правило я засвоїла давно, тому завжди помічаю необхідне доповнення до продуктів. Даний варіант не виняток.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати соус для устриць. Його можна подавати і окремо до гарячої страви, і запікати разом з ним. Він пряно-гострий, більше схожий на азіатський варіант, ніж європейський. Смак вам точно запам'ятається, і ви захочете є такі устриці кожен день. Шкода, що це неможливо.
- Luk-salotų - 1 штука
- Імбир, шматочок - 1 штука(2 см кореня)
- Часник - 5 зубчиків
- Shaosinskoe вино - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Соус з Абалон - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Дрібно нарубати імбир, цибуля і часник.
Перемішайте всі інгредієнти в мисці до розчинення цукру.
Соус влийте в устриці. І відправляйте їх в духовку. Приємною дегустації!