Сирне тісто в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
З тим, як приготувати сирне тісто в хлібопічці, впорається кожен, і нічого в цьому немає дивного: процес дійсно елементарне! Тісто виходить пишним і зовсім не липне до рук.
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування сирного тесту в хлібопічці. Насправді в подібних рецептах мало що залежить від людського фактора, адже хлібопічка все робить самостійно. Найголовніше - грамотно підібрати кількість інгредієнтів. Хай щастить!
- Борошно - 500 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 60 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Сир - 170 грам
- Дріжджі - 20 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
У контейнер хлібопічки вбиваємо яйце і вливаємо молоко.
Доливаємо рослинне масло.
Тепер додаємо потрібну кількість солі і цукру.
Просіваємо борошно.
Викладаємо сир, вірніше - кришимо його руками.
Додаємо дріжджі.
Виставляємо режим"Приготування тесту" . Приблизний час - 1 час 30 хвилин. Після звукового сигналу відкрийте кришку, але не поспішайте витягати тісто, нехай трохи підніметься.
Готово!