Швейцарский Решти
(покроковий рецепт з фото)
Історично Решті були традиційним селянським сніданком в кантоні Берн, Швейцарія. Покроковий рецепт приготування.
Кількість порцій: 3-4
- Картопля - 3 штуки
- Вершкове масло - 1 штука
- Сіль - 1 штука
Натерти сирої картоплі в миску. Вам знадобиться 3-4 середніх картоплі.
Розтопити 2-4 столові ложки вершкового масла в сковороді. Додати терту картоплю і сіль. Готувати на середньому вогні кілька хвилин, помішуючи два або три рази, щоб картопля змішався з вершковим маслом. Прим'яти картопля лопаткою і смажити ще 10 хвилин. Накрити кришкою і готувати ще 5 хвилин.
Потім переверніть картопля з допомогою тарілки. Додайте ще одну столову ложку масла.
Іншу сторону обсмажити протягом 15 хвилин.
Блюдо готово. Смачного!