Рецепт Швейцарский Решти фото

Швейцарский Решти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Швейцарська кухня
Овочі , Картопля
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На сніданок , Ситний сніданок
Випічка , Оладки
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Історично Решті були традиційним селянським сніданком в кантоні Берн, Швейцарія. Покроковий рецепт приготування.

Кількість порцій: 3-4
  • Картопля - 3 штуки
  • Вершкове масло - 1 штука
  • Сіль - 1 штука
швейцарский Решти - фото крок 1
Натерти сирої картоплі в миску. Вам знадобиться 3-4 середніх картоплі.
швейцарский Решти - фото крок 2
Розтопити 2-4 столові ложки вершкового масла в сковороді. Додати терту картоплю і сіль. Готувати на середньому вогні кілька хвилин, помішуючи два або три рази, щоб картопля змішався з вершковим маслом. Прим'яти картопля лопаткою і смажити ще 10 хвилин. Накрити кришкою і готувати ще 5 хвилин.
швейцарский Решти - фото крок 3
Потім переверніть картопля з допомогою тарілки. Додайте ще одну столову ложку масла.
швейцарский Решти - фото крок 4
Іншу сторону обсмажити протягом 15 хвилин.
швейцарский Решти - фото крок 5
Блюдо готово. Смачного!