Рецепт Shpik більш угорськи фото

Shpik більш угорськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Часник, Спеції, Прянощі, Приправи, Сало, Паприка
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На природу
Солоне

Це особливий спосіб соління сала з перцем. Це дуже смачно і навіть корисно! Рецепт шпику по-угорськи я дізналася від одного знайомого, у якого родичі в Угорщині. Класний рецепт.

Шпик по-угорськи дійсно смачний. Купити його можна в магазині, але краще і приємніше зробити самому. Приготування шпику - справа проста, але не швидка. Розповім вам, як приготувати в домашніх умовах шпик по-угорськи. І я впевнена, більше в магазині ви купувати його не будете. Кількість гострого перцю можете регулювати на свій смак.

  • Сало - 1 кілограм
  • Сіль - 500 грам
  • Часник сушений - 15 грам
  • Червоний перець гострий - 10 грам
  • Паприка - 20 грам
Shpik більш угорськи - фото крок 1
Сало вибираємо без м'ясної прошарку. Нарізаємо його на шматки і обвалюють у солі. Ми залишаємо на добу при кімнатній температурі, потім на 2 доби ставимо в холодильник. Після зчищають сіль і обрізаємо кілька міліметрів з кожного боку брусків.
Shpik більш угорськи - фото крок 2
Готуємо сухі інгредієнти: змішуємо сушений часник, паприку і гострий перець. У цій суміші обвалюють шматочки сала.
Shpik більш угорськи - фото крок 3
Беремо пергаментний папір, нарізаємо на квадрати. Кожен шматочок сала загортаємо окремо в пергамент. Можна перев'язати ниткою, щоб папір не розкривалася.
Shpik більш угорськи - фото крок 4
Всі шматочки кладемо в великий целофановий пакет, щільно зав'язуємо і прибираємо в морозилку мінімум на добу. Потім сало можна пробувати.

Схожі рецепти