Рецепт Шашлик з шинки свинини фото

Шашлик з шинки свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свинячий окіст
ПП рецепти
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Мій улюблений рецепт приготування шашлику з окосту свинини перед вами. Звичайно, чоловіки вважають, що це вони фахівці з м'яса, але ж маринуємо-то ми! Спробуйте, м'який і смачний буде шашлик!

Ну хто ж не любить шашлик? Навіть я, яка зазвичай м'яса майже ніколи не їсть і не шанує жирні м'ясні закуски, влітку від шматочка свіжого і ароматного шашлику не відмовлюся! Тут і справді складно встояти - таке все смачне, ніжне, ситне… І це все, як я думаю, завдяки цьому класичним рецептом шашлику з окосту свинини!

  • Свинячий окіст - 1 кілограм
  • Лимони - 2 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Braai - 1 пучок
шашлик з шинки свинини - фото крок 1
1. М'ясо розморозимо, промиємо, обсушити і наріжемо шматочками для шашлику. Маринуємо в суміші з лимонного соку (самі шматочки я теж відправила в маринад), подрібнений в кашку цибулю, спеції і подрібнену кінзу. Маринуємо не менше двох годин, а краще - більше.
шашлик з шинки свинини - фото крок 2
2. Тепер просто позбавляємося від залишків маринаду, а шматочки м'яса нанизуємо на шампури. Якщо є бажання, можна додати між м'ясом овочі або шматочки цибулі і лимона.
шашлик з шинки свинини - фото крок 3
3. roza_ker, як зазвичай, на вугіллі, поки шашлик не буде готовий, з усіх боків.
шашлик з шинки свинини - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти