Шашлик з шинки свинини
(покроковий рецепт з фото)
Мій улюблений рецепт приготування шашлику з окосту свинини перед вами. Звичайно, чоловіки вважають, що це вони фахівці з м'яса, але ж маринуємо-то ми! Спробуйте, м'який і смачний буде шашлик!
Ну хто ж не любить шашлик? Навіть я, яка зазвичай м'яса майже ніколи не їсть і не шанує жирні м'ясні закуски, влітку від шматочка свіжого і ароматного шашлику не відмовлюся! Тут і справді складно встояти - таке все смачне, ніжне, ситне… І це все, як я думаю, завдяки цьому класичним рецептом шашлику з окосту свинини!
- Свинячий окіст - 1 кілограм
- Лимони - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Спеції - За смаком
- Braai - 1 пучок
1. М'ясо розморозимо, промиємо, обсушити і наріжемо шматочками для шашлику. Маринуємо в суміші з лимонного соку (самі шматочки я теж відправила в маринад), подрібнений в кашку цибулю, спеції і подрібнену кінзу. Маринуємо не менше двох годин, а краще - більше.
2. Тепер просто позбавляємося від залишків маринаду, а шматочки м'яса нанизуємо на шампури. Якщо є бажання, можна додати між м'ясом овочі або шматочки цибулі і лимона.
3. roza_ker, як зазвичай, на вугіллі, поки шашлик не буде готовий, з усіх боків.
4. Готово! Смачного!