Шашлик з кінзою
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик зі свинини в маринаді з кінзою. М'ясо виходить ніжним, соковитим, ароматним! У сезон шашликів обов'язково спробуйте!
Рекомендую приготувати шашлик з кінзою, навіть тим, хто не любить цю зелень. М'ясо в такому маринаді виходить дуже апетитне. Кінза після запікання набуває дивовижний аромат і смак і віддає це все м'яса. Спробуйте і ви не пошкодуєте! М'ясо можна взяти будь-який, у мене свинина.
- Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
- Цибуля - 2-3 штук
- Braai - 1 пучок
- Лимон - 0, 5 штуки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Цибуля наріжте пір'ям або півкільцями і викладіть в глибоку миску.

Кінзу помийте, дрібно наріжте і додайте до цибулі.

Видавіть сік лимона, додайте сіль, рослинне масло і спеції. Перемішайте і пам'ятайте цибулю руками, щоб він пустив сік.

Додайте нарізане шматочками м'ясо.

Перемішайте і залиште маринуватися мінімум на пару годин. Чим довше м'ясо маринується, тим ніжніше і ароматні воно буде.

М'ясо нанизати на шампури і готуйте на мангалі, періодично перевертаючи до повної готовності.

Шашлик з кінзою готовий. Смачного!