Шашлик з чебрецем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Починається сезон шашликів і я пропоную вам варіант маринаду з додаванням чебрецю (чебрець). Травка дуже пахуча, прекрасно росте в наших умовах, тому ніяких спецій більше не буде потрібно.
Опис приготування:
Раджу для приготування використовувати свинячу шию або грудинку, ця частина м'яса з прошарками жиру, тому шашлик вийде більш соковитий. І, звичайно, можна використовувати яловичину, баранину або курку.
- Свинина - 700 грам
- Чебрець - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Оцет яблучний - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо помийте, наріжте середніми шматками.
Цибуля чистий, дрібно наріжте.
Змішайте цибулю і м'ясо, приправити сіллю.
Додайте чебрець.
Влийте оцет, перемішайте і залиште мінімум на 2 годину.
Обсмажуйте на мангалі до готовності.
Смачного!