Шашлик з чебрецем
(покроковий рецепт з фото)
Починається сезон шашликів і я пропоную вам варіант маринаду з додаванням чебрецю (чебрець). Травка дуже пахуча, прекрасно росте в наших умовах, тому ніяких спецій більше не буде потрібно.
Раджу для приготування використовувати свинячу шию або грудинку, ця частина м'яса з прошарками жиру, тому шашлик вийде більш соковитий. І, звичайно, можна використовувати яловичину, баранину або курку.
- Свинина - 700 грам
- Чебрець - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Оцет яблучний - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки

Підготуйте інгредієнти.

М'ясо помийте, наріжте середніми шматками.

Цибуля чистий, дрібно наріжте.

Змішайте цибулю і м'ясо, приправити сіллю.

Додайте чебрець.

Влийте оцет, перемішайте і залиште мінімум на 2 годину.

Обсмажуйте на мангалі до готовності.

Смачного!