Рецепт Сендвіч з салатом «Ніцца» фото

Сендвіч з салатом «Ніцца»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Бургери , Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже оригінальний рецепт сендвіча з салатом"Ніцца" я привезла з поїздки по Середземномор'ю. Там взагалі дуже люблять тунець. Бутерброди з тунцем для них чергову страву. А цей рецепт чудовий!

Опис приготування:

Тунець дістаньте з банки і заправте сумішшю гірчиці з оливковою олією і оцтом. Суміш потрібно приготувати в окремій мисці. Гарненько збити. 2 ст. Ложки суміші додайте до тунця, а решту до огірків і цибулі, щоб сендвіч з салатом був просякнутий рівномірно. Яйця приправте сіллю і перцем. Під вантажем сендвіч з салатом"Ніцца" тримаєте не менше години, а можна залишити і на ніч. Успіхів і приємного апетиту!

  • Тунець - 300-400 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Лук червоний - 12 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Листя шпинату або салату - 1 Склянка
  • Круглий хліб - 1 штука
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Оливки - 3 Ст. Ложки
сендвіч з салатом
Підготувати продукти.
сендвіч з салатом
Тунець змішати з гірчицею.
сендвіч з салатом
Додати цибулю і огірок.
сендвіч з салатом
Хліб розрізати навпіл.
сендвіч з салатом
Намазати тертими оливками.
сендвіч з салатом
Зверху укласти листя шпинату.
сендвіч з салатом
На зелень укласти порізані яйця.
сендвіч з салатом
На яйця укласти тунець з гірчицею, а зверху цибулю з огірками.
сендвіч з салатом
Хліб накрити верхньою кришкою, загорнути в харчову плівку і придавити пресом.
сендвіч з салатом
Через годину можна пригощатися!

Схожі рецепти