Сендвіч з салатом «Ніцца»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже оригінальний рецепт сендвіча з салатом "ніцца" я привезла з поїздки по Середземномор'ю. Там взагалі дуже люблять тунець. Бутерброди з тунцем для них чергову страву. А цей рецепт чудовий!
Тунець дістаньте з банки і заправте сумішшю гірчиці з оливковою олією і оцтом. Суміш потрібно приготувати в окремій мисці. Гарненько збити. 2 ст. Ложки суміші додайте до тунця, а решту до огірків і цибулі, щоб сендвіч з салатом був просякнутий рівномірно. Яйця приправте сіллю і перцем. Під вантажем сендвіч з салатом "ніцца" тримаєте не менше години, а можна залишити і на ніч. Успіхів і приємного апетиту!
- Тунець - 300-400 грам
- Огірок - 1 штука
- Лук червоний - 12 штук
- Яйце - 2 штуки
- Листя шпинату або салату - 1 Склянка
- Круглий хліб - 1 штука
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Оливки - 3 Ст. Ложки
Підготувати продукти.
Тунець змішати з гірчицею.
Додати цибулю і огірок.
Хліб розрізати навпіл.
Намазати тертими оливками.
Зверху укласти листя шпинату.
На зелень укласти порізані яйця.
На яйця укласти тунець з гірчицею, а зверху цибулю з огірками.
Хліб накрити верхньою кришкою, загорнути в харчову плівку і придавити пресом.
Через годину можна пригощатися!