Салат з помідорів на зиму з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготування салат з помідорів і цибулі. Готується способом стерилізації. Відмінно зберігається як в прохолодному погребі, так і комори в квартирі. Відкрийте баночку і салат готовий до вживання.
Інгредієнти нарізаємо кружечками і викладаємо в стерильну баночку. Варимо маринад з води, оцту, пісочний і сіль. Заливаємо в баночки маринад. Потім стерилізуємо і закочує. Готово!
- Помідор - 8-10 штук
- Цибуля - 6-8 шт Штук
- Часник - 4 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Вода - 1 літр (для маринаду)
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка (для маринаду)
- Цукор - 2 Ст. Ложки (для маринаду)
- Сіль - 1 Ст. Ложка (для маринаду)
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Масло rafinirovannoe - 1 Ст. Ложка
- Гіркий перець - 0.5 штуки
Приготуємо продукти. У інгредієнтах я вказала кількість продуктів на одну літрову або дві півлітрові баночки.
Поріжте кружечками помідор, цибуля і перець гіркий.
Укладаємо на дно стерильної баночки цибулю, потім помідор.
Далі зелень.
І так далі, чергуємо помідори з цибулею, додаємо зелень, перець гіркий і часник в процесі.
З води, оцту, цукру і солі варимо маринад. Для цього в окріп кладемо сіль і цукор, проварюємо 1 хвилину, вимикаємо і додаємо оцет. Заливаємо гарячим маринадом баночки до самого верху.
Обережно ставимо їх в киплячу воду на ганчірочку, щоб банки не ковзали. Стерилізуємо 7-10 хвилин, в залежності від Разера банки. Літрові по 10 хвилин.
Закочує ключем, перевертаємо і даємо повністю охолонути.