Рецепт Салат «Вогняна курка» фото

Салат «Вогняна курка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Яйця , Морква
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Для приготування салату"Вогняна курка" ми використовуємо прості інгредієнти, але страва вийде дуже смачним і пікантним. Оформимо салат святково так, щоб шари салату було видно і радували око.

Опис приготування:

Для тих, хто любить салати з пікантним хрестом, рекомендую додати в салат солоний огірок. Його можна натерти на тертці або нарізати дрібними кубиками і укласти на шар курки, а вже після заповнити салат сирно-яєчною масою. Але це справа смаку і таку пораду дан як варіант зміни салату.

Дивіться, як приготувати салат"Вогняна курка" , і готуйтеся до новорічних свят із задоволенням!

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Сир плавлений - 400 грам (більш щільні сорти, які можна натерти на тертці)
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Куряче м'ясо відварне - 400 грам
  • Майонез, часник - За смаком
  • Корейська морквина - 50 грам
салат
Для приготування салату відваріть куряче м'ясо до готовності. Також відваріть, остудіть і подрібніть курячі яйця. Перемістіть подрібнені яйця в миску.
салат
Додайте натертий на тертці плавлений сир. Покладіть трохи майонезу, солі. Видавіть через прес часник і перемішайте.
салат
Отриману масу розділіть на дві частини. Одну з них покладіть в сервировочное кільце і утрамбуйте. Це буде перший шар салату.
салат
Відварене куряче м'ясо наріжте дрібно і викладіть в кільце таким шаром.
салат
Третім шаром укладіть решту сирно-яєчної маси.
салат
Шапочку салату зробіть з маринованої моркви по-корейськи, попередньо давши їй стекти, щоб зайве масло не зробило ваш салат"Пізанської вежею" .
салат
Зніміть сервировочное кільце і подайте салат до столу. Настоювання або інших маніпуляцій салат не вимагає. Його можна відразу подавати до столу.
салат
Смачний гострий салат готовий. Приємного апетиту вам і вашим домашнім!

Схожі рецепти