Салат «корейська курка»
(покроковий рецепт з фото)
Пікантний і злегка гострий салат з цілком собі доступних інгредієнтів. Основою салату є куряче філе. Крім того, тут присутні овочі та спеції, надають блюду неповторний аромат.
Ніяких складнощів з таким салатом не виникне, адже все елементарно! Дізнайтеся, як приготувати салат "корейська курка", щоб здивувати своїх близьких чимось новеньким і незвичайним. Салат подається до столу в теплому вигляді, хоча можна і холодним, якщо вам більше подобається класичний підхід. Хай щастить!
- Куряче філе - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1/2 зубчики
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, заливаємо соком одного апельсина і даємо замаринувати 1 час. Потім присипаємо курку паприкою і обсмажити на олії до золотистого.
Картоплю і моркву очищаємо. Трьом овочі на тертці для корейської моркви. На сковороді обсмажуємо картоплю декілька хвилин, і перекладаємо його в тарілку.
Таким же чином обсмажуємо моркву. Перекладаємо до курки і картоплі.
Додаємо пропущений через прес часник, соєвий соус, паприка, цукор і лимонний сік. Акуратно перемішуємо.
Смачного!