Рецепт Салат «корейська курка» фото

Салат «корейська курка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Куряче філе, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Пікантний і злегка гострий салат з цілком собі доступних інгредієнтів. Основою салату є куряче філе. Крім того, тут присутні овочі та спеції, надають блюду неповторний аромат.

Ніяких складнощів з таким салатом не виникне, адже все елементарно! Дізнайтеся, як приготувати салат "корейська курка", щоб здивувати своїх близьких чимось новеньким і незвичайним. Салат подається до столу в теплому вигляді, хоча можна і холодним, якщо вам більше подобається класичний підхід. Хай щастить!

  • Куряче філе - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Картопля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1/2 зубчики
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком
салат
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, заливаємо соком одного апельсина і даємо замаринувати 1 час. Потім присипаємо курку паприкою і обсмажити на олії до золотистого.
салат
Картоплю і моркву очищаємо. Трьом овочі на тертці для корейської моркви. На сковороді обсмажуємо картоплю декілька хвилин, і перекладаємо його в тарілку.
салат
Таким же чином обсмажуємо моркву. Перекладаємо до курки і картоплі.
салат
Додаємо пропущений через прес часник, соєвий соус, паприка, цукор і лимонний сік. Акуратно перемішуємо.
салат
Смачного!

Схожі рецепти