Рулет лимонний
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати рулет лимонний. Цей рулет виходить дуже повітряним завдяки бісквітного Коржу, ароматним, благодаря лимонному крему, і ніжним, завдяки вершкам.
Дуже легкий і швидкий в приготуванні рулет, такі, як правило, готують на святковий стіл через чудесного аромату і можливості пограти з прикрасою. Для крему я використовую лимонний крем, ви можете знайти цей рецепт на сайті. Цедру лимона можна замінити на цедру апельсина, виходить теж дуже смачно! Родзинка цього рецепта - бісквітний рулет, завдяки якому випічка виходить дуже м'якою і повітряної.
- Борошно - 40 грам
- Тертий мигдаль - 25 грам
- Цукор - 115 грам
- Ванілін - За смаком
- Яйця - 4 штуки
- Цедра лимону - 2 штуки
- Вершки - 300 мілілітрів
- Лимонний крем - 4-5 Ст. Ложок
1. Підготуйте всі необхідні для начинки інгредієнти.
2. Жовтки відокремте від білків, додайте половину цукру і збийте до білого. Додайте ванілін і цедру лимона, мигдаль і борошно, все добре перемішайте.
3. Додайте в тісто частину збитих в міцну піну з цукром, що залишився білків, перемішайте до рідкуватого стану, далі додайте білки, що залишилися і обережно перемішайте, як би обволікаючи тестом білкову масу.
4. Рівномірно розподіліть тісто на застеленому пергаментним папером деку. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 10 хвилин. Перевірте готовність, злегка натиснувши пальцем на бісквіт.
5. Накрийте бісквіт вологим рушником, залиште так до повного охолодження.
6. Для начинки збийте вершки, змішайте з лимонним кремом.
7. Коли бісквіт охолоне, обережно зніміть пергаментний папір, рівномірно розподіліть на ньому крем.
8. Сверре ruletom і ukrasьte. Смачного!